اشتراک گذاری
بازگشت ساعت کاری بانک‌ها به روال عادی

نرخ سود بین بانکی کاهش یافت

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۱۸ تیر ۱۴۰۴ با اندکی کاهش همراه بوده و به ۲۳.۹ درصد رسیده است.
بازگشت ساعت کاری بانک‌ها به روال عادی

نرخ سود بین بانکی کاهش یافت

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۱۸ تیر ۱۴۰۴ با اندکی کاهش همراه بوده و به ۲۳.۹ درصد رسیده است.

به گزارش شهر بورس به نقل از مهر، بررسی جدیدترین داده‌های منتشرشده از سوی بانک مرکزی نشان می‌دهد که نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۱۸ تیر ۱۴۰۴ با اندکی کاهش همراه بوده و به ۲۳.۹ درصد رسیده است. این در حالی است که نرخ مزبور در دو هفته پیش از آن، در سطح ۲۳.۹۸ درصد قرار داشت و نشان از تداوم روند کاهشی آرام این نرخ دارد.

نرخ سود بین‌بانکی که از آن به‌عنوان یکی از ابزارهای سیاست‌گذاری پولی برای تنظیم نقدینگی میان بانک‌ها یاد می‌شود، از ابتدای تیرماه در محدوده ۲۳.۹۸ تا ۲۳.۹۷ درصد نوسان داشته و این هفته با ۰.۰۸ واحد درصد کاهش، به کمترین سطح خود در یک ماه گذشته رسیده است.

شورای هماهنگی بانکها طی نامه ای به ریاست قوه قضاییه خواستار ملاک عمل قرار گرفتن آدرس مندرج در قرارداد”به عنوان آدرس رسمی مشتریان بانکی شد.

تبلیغ درون‌خطی

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *