اتاق تبریز خواستار تفویض اختیارات و چابک سازی روند رسیدگی به خسارات شد
به گزارش شهر بورس، جمشید برزگر، نایبرئیس اتاق تبریز، بیمهها را ستونهای توسعه در استانها دانست و تأکید کرد: آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی برای سرمایهگذاری دارد و انتظار میرود بیمه ایران نیز در این زمینه ورود کند، بهویژه که بسیاری از پروژههای زیرساختی به دلیل نبود سرمایهگذار دولتی، تعطیل شدهاند.
وی گفت: تناسبی میان جمعیت، ظرفیتها و سرمایهگذاریهای بیمهای در استان ما وجود ندارد.
نایبرئیس اتاق تبریز با انتقاد از تمرکز امور بیمهای در تهران، خواستار تفویض اختیارات بیشتر به استانها شد.
برزگر همچنین با اشاره به حادثه اسکله بندر رجایی گفت: در استان آذربایجان شرقی نیز واحدهایی آسیب دیدهاند و اتاق بازرگانی تبریز آماده است تا پروندههای این واحدها را جهت بررسی فوری به بیمه ایران ارسال کند.
لزوم تعامل گستردهتر و حمایت بیمهای فعالان اقتصادی
رضا جعفری؛ عضو هیئترئیسه اتاق بازرگانی تبریز، با ابراز خرسندی از تعامل مثبت بیمه ایران با فعالان اقتصادی، خواستار گسترش این همکاریها شد.
وی با اشاره به عملکرد موفق بیمه ایران در پرداخت سریع خسارات در حوادثی همچون آتشسوزی بازار تبریز، اظهار کرد: ضروری است بیمهها در زمان وقوع حادثه، بخشی از خسارت را بهصورت علیالحساب پرداخت کنند تا کارفرمایان بتوانند حقوق کارگران و هزینههای جاری را بدون وقفه تأمین کنند.
جعفری همچنین به موضوع تورم اشاره کرد و افزود: در صورت وارد شدن خسارت، هزینه دریافتی بر اساس قرارداد بیمه کم بوده و خسارت وارده را جبران نمیکند.
وی ادامه داد: پوشش جهت جبران تورم را در قراردادهای بیمه، می توانیم لحاظ کنیم.
نایبرئیس اتاق تبریز، با افزایش شدید نرخ بیمه اشاره کرد و گفت: این افزایشها فشار مضاعفی بر کارفرمایان وارد کرده است.
نگاه ما تسهیل و تفویض اختیار است
علی جباری؛ رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل بیمه ایران، با اشاره به حادثه ناگوار بندر شهید رجایی، از بسیج بیمهها برای تسریع روند رسیدگی به خسارات این حادثه، از مردم گرفته تا صنایع، خبر داد و گفت: تأکید رئیسجمهور نیز بر همین تسریع است.
تلاش ما بر کوتاهسازی فرآیندها و واگذاری اختیارات بیشتر به استانهاست.
وی افزود: در بسیاری از موارد، اطلاعات نادرست هنگام صدور بیمهنامه باعث بروز مشکل در زمان دریافت خسارت میشود که باید با آموزش و اطلاعرسانی، این موضوع برطرف شود.
جباری مأموریت اصلی بیمه را پوشش ریسک دانست و تصریح کرد: پیشنهاد ورود بیمه ایران به سرمایهگذاری در استان آذربایجانشرقی بسیار ارزشمند است و قطعاً بررسی خواهد شد.
فرایند کارشناسی به استانها تفویض شود
مهدی امینی؛ عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز پیشنهاد کرد: در زمان حادثه، پرداخت بخشی از خسارت بهصورت فوری انجام شود تا از آسیب بیشتر جلوگیری شود. همچنین ارجاع پروندههای بزرگ به تهران باعث طولانی شدن فرآیندها میشود و لازم است تفویض کارشناسی به استانها صورت گیرد.
وی از آمادگی اتاق تبریز برای برگزاری دورههای آموزشی در حوزه قراردادهای بیمه بازرگانی خبر داد و گفت: ضعف آگاهی بیمهای فعالان اقتصادی، یکی از عوامل اصلی در پیچیده شدن روند دریافت خسارت است.
امینی در پایان به ماده ۶۶ قانون تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات اساسی کارفرمایان، طولانی بودن روند بررسی حوادث ناشی از کار است. متأسفانه پس از طی یک فرآیند طولانی، بین حادثه ناشی از کار و حکم مرجع قضایی، کارفرما باید بر اساس نرخ روز خسارتها را پرداخت کند که منصفانه نیست.
رسیدگی به خسارات باید چابک و عادلانه باشد
سید احمد فتاحزاده؛ عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز، با ابراز رضایت از عملکرد بیمه ایران، بر اهمیت سرعت در پرداخت خسارات مالی و جبران آسیبهای روحی تأکید کرد.
گفتنی است، در این نشست مشکل واحدهای متضرر از حادثه آتشسوزی در بندر شهید رجایی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد، اتاق بازرگانی تبریز با تجمیع درخواستها و ارائه آن به سازمانهای بیمهگر، فرایند دریافت خسارات صنایع استان را تسریع کند.
برچسب ها :اتاق بازرگانی تبریز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0