تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۴۵
زمان مطالعه: 6 دقیقه
کد خبر : 197047

شهر بورس گزارش می‌دهد؛

پتروشیمی سبلان در مسیر عرضه اولیه؛ بازدید مدیران ارشد فرابورس و گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات

پتروشیمی سبلان در مسیر عرضه اولیه؛ بازدید مدیران ارشد فرابورس و گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات
در راستای آغاز فرآیند ورود به بازار سرمایه، مدیرعامل و معاون پذیرش فرابورس ایران به همراه مدیران ارشد هلدینگ انرژی سپهر و گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات از سایت‌های یک و دو پتروشیمی سبلان بازدید کردند.

به گزارش شهر بورس، پتروشیمی سبلان با حمایت هلدینگ‌های پتروفرهنگ، انرژی سپهر و گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، نخستین گام‌های عملیاتی خود را برای حضور در فرابورس ایران برداشته است. در این بازدید، دکتر محمدعلی شیرازی، دکتر احمد دهقان، دکتر سیدمهدی علم‌الهدی و دکتر جواد وکیلی به همراه مهندس کریمی مدیرعامل پتروشیمی سبلان، از وضعیت تولید و پیشرفت پروژه‌های مجتمع بازدید به عمل آوردند.

در ادامه، طی نشستی مشترک، دکتر محمدعلی شیرازی مدیرعامل فرابورس ایران با ابراز رضایت از روند توسعه و بهبود وضعیت مالی پتروشیمی سبلان گفت: «مشاهدات میدانی و گزارش‌های ارائه شده نشان می‌دهد این مجموعه از مدیریت و عملکرد مالی مطلوبی برخوردار است. پتروشیمی سبلان دارای جریان درآمد عملیاتی و سوددهی بوده و طرح توسعه آن نیز همزمان در حال اجرا است که این موضوع از دید بازار سرمایه اهمیت بالایی دارد.»

مهر آیندگان

وی با تاکید بر نقش صنعت پتروشیمی در اقتصاد ملی، ابراز امیدواری کرد با تکمیل اقدامات مورد نیاز، پرونده پذیرش این شرکت به زودی در هیات پذیرش فرابورس مطرح شود و تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد.

در این نشست، دکتر احمد دهقان مدیرعامل هلدینگ انرژی سپهر، با اشاره به پیشرفت چشمگیر پروژه سبلان ۲ عنوان کرد: «این پروژه به عنوان یک هدف استراتژیک در هلدینگ انرژی سپهر پیگیری می‌شود. روند تکمیل پروژه با حمایت‌های مدیریتی مستمر، به ویژه توسط دکتر صادقی و دکتر زارع‌پور از مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان و پتروفرهنگ، تسریع شده و امروز شاهد پیشرفت قابل توجهی هستیم.»

خبر مرتبط
جزئیات افزایش ۱۴ میلیونی حقوق کارمندان دولت اعلام شد
جزئیات افزایش ۱۴ میلیونی حقوق کارمندان دولت اعلام شد

افزایش جدید حقوق برای کارکنان دولت با سقف ۱۴ میلیون تومان اجرایی می‌شود. جزییات مصوبه شورای حقوق و دستمزد را ببینید.

دهقان افزود: «بهره‌برداری از فاز دوم، تحولی چشمگیر در ظرفیت تولیدی پتروشیمی سبلان ایجاد خواهد کرد و جایگاه این شرکت را در بازارهای داخلی و بین‌المللی ارتقا می‌دهد. خروج از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت و تحقق سود ۱۵۰۰ میلیارد تومانی، نشان از استقرار شرکت بر مدار توسعه پایدار دارد.»

در ادامه، دکتر جواد وکیلی مدیرعامل و نایب‌رئیس گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات نیز ضمن تقدیر از عملکرد پتروشیمی سبلان گفت: «این مجموعه با عبور از بحران زیان انباشته و تحقق سودآوری پایدار، مسیر جدیدی را پیش روی خود گشوده است. با بهره‌برداری از پروژه سبلان ۲، ظرفیت اسمی شرکت به سه میلیون و دویست هزار تن متانول در سال خواهد رسید و این امر، پتروشیمی سبلان را در زمره بزرگ‌ترین تولیدکنندگان متانول در غرب آسیا قرار خواهد داد.»

وی با بیان اینکه گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات و بانک صادرات ایران به طور مستمر از پروژه‌های راهبردی سبلان حمایت کرده‌اند، افزود: «در سال ۱۴۰۴ که به نام سال تولید توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، تکمیل پروژه سایت ۲ و حمایت از شرکت در فرآیند پذیرش در بازار سرمایه با جدیت دنبال می‌شود.»

در پایان، مهندس کریمی مدیرعامل پتروشیمی سبلان ضمن قدردانی از حضور مدیران ارشد فرابورس و گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، گفت: «پتروشیمی سبلان موفق شده در کمتر از یک سال، ضمن خروج از شمول ماده ۱۴۱ و با اتخاذ سیاست‌های تولیدی، فنی و مدیریتی دقیق، یک و نیم هزار میلیارد تومان سود خالص کسب کند.»

وی افزود: «این تحول چشمگیر، ظرفیت بالای مجتمع در ایجاد ارزش افزوده را نشان می‌دهد. پروژه سبلان ۲ پس از ادغام راهبردی با پروژه دنا در مدت زمان کوتاه ۴۵ روز انجام شد و اکنون با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی و خرید ۹۶ درصد از تجهیزات مورد نیاز، مطابق برنامه زمان‌بندی در حال تکمیل است.»

مدیرعامل پتروشیمی سبلان تاکید کرد: «با تکمیل پروژه سایت ۲، ظرفیت تولید سالانه مجتمع به ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن متانول خواهد رسید و پتروشیمی سبلان در رده بزرگ‌ترین تولیدکنندگان جهانی این محصول جای خواهد گرفت.»

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون