تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 195221

رئیس روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد:

خراسان رضوی می‌تواند به هاب اقتصادی در منطقه تبدیل شود

خراسان رضوی می‌تواند به هاب اقتصادی در منطقه تبدیل شود
آرام رشیدی، رئیس روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: مشهد اینوکس برای ترویج سیاست‌های خصوصی‌سازی و جذب سرمایه‌گذاری به تقویت اقتصادی و ایجاد هم‌افزایی بین فعالان داخلی و بین‌المللی حرکت می‌کند.

به گزارش شهر بورس، آرام رشیدی، رئیس روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی، در نشست خبری نخستین نمایشگاه مشهد اینوکس – فاینکس با رویکرد توسعه محور شرق، با اشاره به پتانسیل‌های بالای خراسان رضوی اظهار داشت: این استان می‌تواند به هاب اقتصادی در منطقه تبدیل شود.

وی در ادامه با اشاره به اهداف نمایشگاه مشهد اینوکس، افزود: نمایشگاه «مشهد اینوکس» برای ترویج سیاست‌های خصوصی‌سازی و جذب سرمایه‌گذاری، به تقویت اقتصادی و ایجاد هم‌افزایی بین فعالان داخلی و بین‌المللی حرکت می‌کند.

مهر آیندگان

رئیس روابط عمومی وزارت اقتصاد با اشاره به برنامه دولت در راستای تمرکززدایی، تأکید کرد: طبق برنامه دولت به سمت تمرکززدایی گام برمی‌داریم و این یک رویداد مبارک است که در خراسان رضوی برگزار می‌شود.

آرام رشیدی همچنین به اهمیت این نمایشگاه به عنوان بستری برای معرفی موقعیت‌های موجود در حوزه‌های بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی اشاره کرد و گفت: این رویداد برای ترویج سیاست‌های خصوصی‌سازی، جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی و توسعه فناوری‌های مالی امکان خوبی دارد.

خبر مرتبط
لزوم توسعه آگاهی‌های اقتصادی و دانش مالی از پایتخت به شهرستان‌ها
لزوم توسعه آگاهی‌های اقتصادی و دانش مالی از پایتخت به شهرستان‌ها

حسن محمدی، مدیرعامل شرکت اطلاع‌رسانی بورس، گفت: اینکه برند فاینکس از تهران به مشهد رفته و حضور پاویون بازار سرمایه با حضور ارکان در خارج از تهران تشکیل شده، اتفاق بسیار مبارکی به حساب می‌آید.

وی افزود: نمایشگاه مشهد اینوکس همچنین می‌تواند به تقویت دیپلماسی اقتصادی کشورمان کمک کند.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی در پایان ابراز امیدواری کرد که برگزاری این نمایشگاه دستاوردهای خوبی برای اقتصاد ایران به همراه داشته باشد.

نخستین نمایشگاه مشهد اینوکس – فاینکس با رویکرد توسعه محور شرق، نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری، از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ خرداد در مشهد برگزار خواهد شد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون