تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 192414

افزایش ارز تخصیصی واردات خودرو با هدف تنظیم بازار

افزایش ارز تخصیصی واردات خودرو با هدف تنظیم بازار
با تصمیم جدید سران قوا، میزان ارز تخصیصی برای واردات خودرو بار دیگر به سقف ۳ میلیارد دلار رسید؛ موضوعی که به گفته رئیس مجلس، در راستای تنظیم بازار و پاسخ به نیاز مصرف‌کنندگان ایرانی اتخاذ شده است.

به گزارش شهر بورس، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی از افزایش مجدد سقف ارز تخصیصی برای واردات خودرو به ۳ میلیارد دلار خبر داد. این تصمیم در جلسه اخیر سران قوا با هدف بهبود شرایط بازار و تأمین نیازهای واقعی مصرف‌کنندگان ایرانی اتخاذ شده است.

قالیباف در حاشیه بازدید از خبرگزاری خانه ملت، با تأکید بر لزوم تداوم روند واردات خودرو برای کاهش التهاب بازار گفت: در نشست اخیر سران قوا، پیشنهاد افزایش ارز واردات خودرو مطرح شد که با تصویب آن، دولت مجدداً سقف این ارز را به سه میلیارد دلار رساند.

مهر آیندگان

وی با بیان اینکه سالانه حدود ۹ میلیارد دلار صرف واردات قطعات خودرو می‌شود، کاهش ارز تخصیصی برای واردات خودرو را غیرقابل‌قبول دانست و افزود: این موضوع در حالی اتفاق می‌افتاد که اختلاف قیمت ارز قطعه در مبادلات داخلی و خارجی، سودی حدود ۳۰ هزار تومان برای واردکنندگان ایجاد کرده بود.

رئیس مجلس همچنین با انتقاد از عملکرد برخی شرکت‌ها در بخش فروش و خدمات پس از فروش خودرو، گفت: با وجود تبلیغات گسترده، بسیاری از خودروهای داخلی خدمات پس از فروش مناسبی ارائه نمی‌دهند. بنابراین این حق مردم است که بتوانند با قیمت یک خودروی داخلی مانند پراید، صاحب خودروی خارجی کارکرده‌ای با عمر زیر ۵ سال مانند تویوتا شوند.

خبر مرتبط
بازار خودرو ایران میزبان محصولات جدید آلمانی شد
بازار خودرو ایران میزبان محصولات جدید آلمانی شد

سه مدل لوکس از برند مطرح آلمانی آئودی وارد بازار ایران شدند تا رقابت در بازار خودروهای وارداتی وارد مرحله جدیدی شود.

قالیباف تأکید کرد که ادامه واردات خودرو می‌تواند منجر به افزایش رقابت، ارتقای کیفیت و کاهش قیمت در بازار شود و در نهایت به نفع مصرف‌کننده ایرانی خواهد بود.

منبع: تسنیم

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون