تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 191515

کدال ملت |بیش از 300 درصد افزایش در صدور حق بیمه

کدال ملت |بیش از 300 درصد افزایش در صدور حق بیمه
شرکت بیمه ملت (ملت) در اسفند ماه 1403 حدود 300 درصد بیش از سال گذشته حق بیمه صادر کرد.

به گزارش شهر بورس، شرکت بیمه ملت (ملت) صورت های مالی یک ماهه منتهی به 30 اسفند 1403 را در کدال درج کرد.

طبق این گزارش حق بیمه صادر شده این شرکت در اسفند ماه معادل 1,912 میلیارد تومان بود که در مقایسه با 456 میلیارد تومان حق بیمه صادره سال قبل افزایشی 319 درصدی را نشان می دهد.

مهر آیندگان

ملت با سرمایه ثبت شده 3,065 میلیارد تومان توانسته طی عملکرد یک ساله سال مالی منتهی به 30 اسفند 1403 معادل 21,491 میلیارد تومان حق بیمه صادر کند و تنها 8,253 میلیارد تومان پرداخت خسارت داشته است. این در حالی است که حق بیمه صادره این شرکت در دوره مشابه سال قبل 5,368 میلیارد تومان بوده و خسارت پرداختی شرکت نیز 2,761 میلیارد تومان گزارش شده است. که نشان می دهد خسارت پرداختی این شرکت به مقدار قابل چشمگیری کاهش داشته است.

کدال ملت |بیش از 300 درصد افزایش در صدور حق بیمه

خبر مرتبط
اطلاعیه های مهم کدال امروز چهارشنبه 7 آذر ماه 1403
اطلاعیه های مهم کدال امروز چهارشنبه 7 آذر ماه 1403

امروز چهارشنبه 7 آذرماه 1403، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال منتشر شد. در این مطلب، مهم‌ترین اطلاعیه‌ها را بررسی خواهیم کرد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون