تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 187242

جاماندگان سهام عدالت بخوانند؛ آخرین مهلت اصلاح اطلاعات سهام عدالت

جاماندگان سهام عدالت بخوانند؛ آخرین مهلت اصلاح اطلاعات سهام عدالت
سهامدارانی که تاکنون سود سهام عدالت خود را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند با وارد کردن کد ملی در سامانه سجام وضعیت خود را بررسی کرده و ثبت‌نام کنند.

به گزارش شهر بورس، واریز سود سهام عدالت برای مشمولان آغاز شده و این فرآیند تا پایان اسفند ادامه خواهد داشت.

طبق اعلام مهدی حاجیوند، دستیار رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت، افرادی که تاکنون سودی دریافت نکرده‌اند، تا ۲۰ اسفند فرصت دارند اطلاعات حساب بانکی خود را بررسی و اصلاح کنند.

مهر آیندگان

برای این منظور، این افراد باید به سامانه سجام سهام عدالت مراجعه کرده و پس از وارد کردن کد ملی، وضعیت حساب خود را به‌روزرسانی کنند.

بررسی روند سال‌های گذشته نشان می‌دهد که معمولا مرحله اول واریز سود سهام عدالت در روزهای پایانی سال انجام می‌شود.

خبر مرتبط
جاماندگان سهام عدالت بخوانند؛ فقط تا ۲۰ اسفند فرصت دارید
جاماندگان سهام عدالت بخوانند؛ فقط تا ۲۰ اسفند فرصت دارید

جاماندگان سهام عدالت باید تا قبل از پایان مهلت تعیین‌شده، اطلاعات خود را تکمیل کنند تا در لیست دریافت سود سهام عدالت قرار بگیرند.

به همین دلیل، پیش‌بینی می‌شود که واریزی‌ها از ۲۱ تا ۲۶ اسفند آغاز شود.

در سال مالی گذشته، برای دارندگان سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی حدود ۱.۵ میلیون تومان سود و برای سهامداران با سبد یک میلیون تومانی، حدود ۳ میلیون تومان سود پرداخت شده بود.

امسال نیز این مبالغ با افزایش همراه خواهد بود و برآورد می‌شود که سود سال ۱۴۰۲ برای این دو دسته از سهامداران به بیش از ۲ و ۴ میلیون تومان برسد.

با این حال، برای دریافت سود، ثبت شماره شبای معتبر در سامانه سجام ضروری است.

سهامدارانی که شماره شبای آن‌ها نامعتبر، مسدود، ارزی یا راکد باشد، مشمول دریافت سود نخواهند شد.

همچنین، وراث متوفیانی که تا ۱۰ اسفند مراحل انتقال سهام را تکمیل کرده باشند، می‌توانند سود سهام عدالت را دریافت کنند.

طبق اعلام روابط عمومی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، جاماندگان سهام عدالت که تاکنون سودی دریافت نکرده‌اند، تا ۴۸ ساعت آینده (بیستم اسفند) فرصت دارند در سامانه سجام ثبت‌نام کنند یا شماره شبای خود را اصلاح نمایند. در غیر این صورت، واریز سود به حساب آن‌ها انجام نخواهد شد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون