تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 186620

بانک سپه در مسیر خروج از بنگاه‌داری؛ عرضه 17 درصد سهام امید در بورس

بانک سپه در مسیر خروج از بنگاه‌داری؛ عرضه 17 درصد سهام امید در بورس
عضو هیات مدیره بانک سپه از عرضه بلوک 17 درصدی شرکت گروه مدیریت سرمایه ­گذاری امید به صورت شرایطی خبر داد. 

به گزارش شهر بورس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، دکتر مصطفی پرتوافکنان اظهار داشت: بانک سپه در راستای تحقق اهداف و منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر خروج بانک­ها از بنگاه ­داری و در اجرای سیاست­های کلی اصل 44 قانون اساسی و بر اساس ماده 16 قانون رفع موانع تولید رقابت ­پذیر و ارتقای نظام مالی کشور اراده جدی در خروج از عرصه بنگاه داری داشته و همه ساله اقدام به انتشار آگهی واگذاری شرکت­های زیرمجموعه خود می­کند.

 عضو هیأت مدیره بانک سپه با تاکید بر عزم راسخ این بانک در فروش دارایی­های مازاد خود گفت: بانک سپه در تاریخ 7 اسفند اقدام به انتشار آگهی مزایده بلوک 17 درصدی سهام شرکت گروه مدیریت سرمایه­ گذاری امید در سایت شرکت بورس تهران کرده است.

مهر آیندگان

دکتر پرتو‌افکنان خاطرنشان کرد: مقرر است مزایده یادشده با شرایط واگذاری 10 درصد نقد، 5 درصد طی 20 روز کاری پس از قطعی شدن معامله، 5 درصد چهار ماه بعد از تاریخ قطعیت معامله و مابقی اقساط 5 ساله با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار، در تاریخ 22 اسفند به انجام رسد که با توجه شرایط مساعد پیش­بینی شده جهت واگذاری شرکت مذکور امید است این معامله محقق و یکی از بزرگترین فروش اموال مازاد بانک­ها طی سالیان اخیر به انجام رسد.

خبر مرتبط
بانک سپه نرخ حق‌الوکاله سپرده‌های ریالی را برای سال آینده اعلام کرد
بانک سپه نرخ حق‌الوکاله سپرده‌های ریالی را برای سال آینده اعلام کرد

نرخ حق‌الوکاله بکارگیری سپرده‌های سرمایه‌گذاری ریالی بانک سپه در سال مالی 1404حداکثر سه درصد تعیین شد.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون