تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 185582

قرارداد آتی گواهی سپرده نقره تحویل آذرماه ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند در بورس کالا آغاز می‌شود

قرارداد آتی گواهی سپرده نقره تحویل آذرماه ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند در بورس کالا آغاز می‌شود
قرارداد آتی گواهی سپرده نقره تحویل آذر ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند در بورس کالا به صورت رسمی شروع می‌شود. این اقدام جدید فرصتی نو برای معامله‌گران فراهم کرده است تا در بازار نقره فعال‌تر شوند.

به گزارش شهر بورس، بورس کالای ایران از روز شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۴، قرارداد آتی گواهی سپرده نقره تحویل آذر ۱۴۰۴ را راه‌اندازی می‌کند. این قراردادها تا تاریخ ۲۵ آذر ۱۴۰۴ قابل معامله خواهند بود و فرصت مناسبی را برای معامله‌گران بازار نقره فراهم می‌آورند.

جزئیات قرارداد آتی نقره تحویل آذر ۱۴۰۴

بر اساس اطلاعیه بورس کالا، این قراردادها در اولین روز معاملاتی بدون حد نوسان قیمتی آغاز خواهند شد. در ابتدا، دوره پیش‌گشایش ۳۰ دقیقه به طول خواهد انجامید و پس از انجام حراج تک‌قیمتی، معاملات به صورت عادی و با اعمال حد نوسان قیمت روزانه ادامه خواهند یافت.

مهر آیندگان

قیمت پایه و روند معاملاتی

قیمت پایه قرارداد آتی، به عنوان قیمت کشف شده در حراج تک‌قیمتی، تعیین خواهد شد. این قیمت مبنای حد نوسان قیمت روزانه در ادامه معاملات خواهد بود. در صورتی که معامله‌ای در حراج تک‌قیمتی انجام نشود، فرآیند مجدداً در روز کاری بعد تکرار خواهد شد.

جدول جزئیات قرارداد آتی نقره تحویل آذر ۱۴۰۴:

تاریخ شروع تاریخ پایان نوع قرارداد ویژگی‌های معاملاتی
۱۸ اسفند ۱۴۰۴ ۲۵ آذر ۱۴۰۴ گواهی سپرده نقره بدون حد نوسان در آغاز و با حراج تک‌قیمتی

این اقدام بورس کالا به سرمایه‌گذاران این امکان را می‌دهد که در بازار نقره، به‌ویژه با توجه به تحویل آذر ۱۴۰۴، فعالیت داشته باشند و از نوسانات بازار استفاده کنند.

خبر مرتبط
گزارش بازار نقره در ۱۳ اسفند؛ حجم بالای معاملات گواهی و آتی شمش نقره
گزارش بازار نقره در ۱۳ اسفند؛ حجم بالای معاملات گواهی و آتی شمش نقره

در روز ۱۳ اسفند، بورس کالا شاهد حجم بالای معاملات شمش نقره بود که در مجموع ۳۵۸ کیلوگرم از این محصول به ارزش ۳۴ میلیارد تومان در بازارهای مختلف دادوستد شد.

منبع: کالاخبر

نویسنده:

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

علی کرمیان سه شنبه , 14 اسفند 1403 - 11:13

خدایا سپردم به خودت که احکم الحاکمینی به این روزهای عزیز قسمت می دهم کسانی که باوعده های دروغ مارا به بورس دعوت، وسرمایه وعمرمارا طی این چهارسال نابود، ومرا ازتو دور و به کرم و مهربانی تو ناامیدکردند، باروش خاص خودت ذلیل و نابودشان بگردان

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون