حجت اله میرزایی کیست؟ بیوگرافی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری
به گزارش شهر بورس، حجت اله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، پیش از این در سمتهای مختلفی از جمله معاونت اقتصادی و برنامهریزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاونت برنامهریزی و توسعه شهری شهرداری تهران و ریاست مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی ایران فعالیت داشته است. در ادامه به بیوگرافی حجت اله میرزایی پرداختیم.
حجت اله میرزایی علاوه بر نقشهای اجرایی، به تدریس و پژوهش در حوزه اقتصاد پرداخته و یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی است.
بیوگرافی حجت اله میرزایی؛ مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری
حجت اله میرزایی اقتصاددان و استاد دانشگاه است که در حوزه سیاستگذاری اقتصادی و برنامهریزی توسعه فعالیت داشته و در دیماه ۱۴۰۳ بهعنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری منصوب شد. او تحصیلات خود را در رشته اقتصاد به پایان رسانده و مدرک دکتری خود را از دانشگاه علامه طباطبایی دریافت کرده است. علاوه بر فعالیتهای علمی و آموزشی، در سالهای اخیر مسئولیتهای مدیریتی متعددی را در بخشهای دولتی و اجرایی بر عهده داشته است.
سید مجید پوراحمدی، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جهت حمایت از هنرمندان و فعالان فرهنگی کشور گامهای موثری برداشته است.
میرزایی در دوران فعالیت خود، بهعنوان معاون اقتصادی و برنامهریزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت حسن روحانی فعالیت داشت. در این دوره، بر سیاستگذاریهای اقتصادی و برنامهریزیهای کلان نظارت میکرد. پیش از آن، در شهرداری تهران مسئولیت معاونت برنامهریزی و توسعه شهری را بر عهده گرفت و در بازه زمانی ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۷ در حوزه مدیریت شهری نقش داشت.
علاوه بر این، حجت اله میرزایی در دانشگاه علامه طباطبایی نیز بهعنوان معاون فعالیت کرد و در سیاستگذاریهای علمی و پژوهشی نقش داشت. تجربه مدیریتی وی همچنین شامل معاونت اقتصادی و برنامهریزی استانداری سیستان و بلوچستان و ریاست مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی ایران است.
با انتصاب در صندوق بازنشستگی کشوری، وظایف جدیدی بر عهده او قرار گرفته که شامل مدیریت منابع مالی و تامین حقوق بازنشستگان است. این انتصاب با پیشنهاد هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه و تایید سازمان اداری و استخدامی کشور انجام شد. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حکم انتصاب، از حجت اله میرزایی خواسته است که در مدیریت صندوق بر اصول تعهد و شفافیت پایبند باشد و در مسیر رفع چالشهای اقتصادی این حوزه گام بردارد.
حجت الله میرزایی علاوه بر مسئولیتهای اجرایی، در حوزه پژوهشهای اقتصادی نیز فعال بوده و به تدریس و تربیت دانشجویان پرداخته است. تجربه او در حوزههای مختلف، بهویژه در سیاستگذاری اقتصادی و مدیریت شهری، سبب شده است که در سطوح مدیریتی مختلف به کار گرفته شود.
معرفی صندوق بازنشستگی کشوری
صندوق بازنشستگی کشوری یکی از قدیمیترین نهادهای رفاهی در ایران است که ریشه آن به سال ۱۲۸۷ و تصویب قانون وظایف در مجلس اول مشروطه بازمیگردد. این صندوق در ابتدا تحت عنوان دایره تقاعد در وزارت مالیه فعالیت میکرد و طی دهههای بعد، با تصویب قوانین جدید، توسعه یافت.
در سال ۱۳۴۵، با تصویب قانون استخدام کشوری، ادارهکل بازنشستگی از وزارت دارایی جدا و به سازمان امور اداری و استخدامی کشور واگذار شد. در سال ۱۳۵۴، این نهاد بهعنوان صندوق بازنشستگی کشوری به فعالیت مستقل خود ادامه داد و در نهایت، پس از تغییرات ساختاری متعدد، در سال ۱۳۹۰ تحت نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفت.
این صندوق مسئولیت تامین حقوق و مزایای بازنشستگان دولتی را بر عهده دارد و مشمولین آن شامل کارمندان رسمی دولت، اعضای هیئت علمی دانشگاهها، قضات، کارکنان وزارت امور خارجه، مستخدمین رسمی شهرداریهای کشور (بهجز تهران) و برخی گروههای دیگر است.
علاوه بر این، مستخدمین پیمانی دستگاههای اجرایی و برخی افراد بازخریدی نیز امکان استفاده از مزایای این صندوق را دارند. امروز، صندوق بازنشستگی کشوری بهعنوان یکی از مهمترین نهادهای حمایتی کشور، نقش اساسی در مدیریت منابع بازنشستگی و تامین اجتماعی ایفا میکند.
جمعبندی
حجت الله میرزایی با سالها تجربه در سیاستگذاری اقتصادی و مدیریت اجرایی، اکنون مسئولیت هدایت صندوق بازنشستگی کشوری را بر عهده دارد. سوابق او در بخشهای دولتی، دانشگاهی و پژوهشی، نشاندهنده تمرکز وی بر بهبود سیاستهای رفاهی و تامین اجتماعی است. انتصاب او در این نهاد، با هدف برنامهریزی و اجرای سیاستهای پایدار برای تامین معیشت بازنشستگان کشور صورت گرفته است.
برچسب ها :چهره ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0