با عرض سلام احتراما آقای صادقی بنده برای عمل جراحی پارگی فتق در بیمارستان ملکی تامین اجتماعی در آذربایجان غربی شهرستان خوی در مورخه ۱۴۰۲/۱۲/۰۶ بستری شدم دکتر جراح نبود یا بود نمی دانم دکتر جراخ محاری اداری هفت میلیون تومان خواست هر چقدر خواهش کردم ریالی کم نکرد ناچارا واریز کردم چونکه شکم درد اذیت میکرد واریز کردم فاکتور نداد چونکه بیمه تکمیلی سینا هم هستم در موقع عمل وسط عمل درد داشتم گفتم دکتر بیهوشی گفت یک و نیم میلیون تومان به کارت من واریز کنید تا اینکه یکدستگاه سرم مانند وصل کرد البته پسرم مبلغ فوق را واریز کرد کلا برایم ده میلیون تومان تمام شد برای بر داشتن بخیه تعجب کردم بعد یک هفته دکتر جراح سیصد هزار تومان دوباره خواست گفتم دکتر برای عمل مبلغ زیادی دادم گفت قانون هست هر کجا خواستی بگو جنابعالی از چی صبحت میکنید اکثر تحصیل کرده های دانشگاهی در پایان نامه قسم میخورند برای خدمت خالصانه به مردم البته بلا نسبت بعضی ها برای گرفتن پول قسم میخورند هر چند با مالیات مردم ایران رایگان درس میخوانند حالا این خدمتی هست که دکتر بنده با من کرد خودم تحصیل کرده هستم الیته رشته تحصیلی بنده فرق نیکند
بازنشستگان تامین اجتماعی بخوانند
به گزارش شهر بورس، حسن صادقی طی نشستی در حضور مسئولان درمان سازمان تامین اجتماعی از مدیریت این حوزه در بیمارستان تامین اجتماعی شهریار انتقاد کرد.
جلسه کمیته درمان مورخ ۹ مرداد ۱۴۰۳ در بیمارستان شهریار تامین اجتماعی ظهر دیروز با حضور اعضا کمیته درمان به همراه ریاست کمیته درمان کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران یعنی حسن صادقی (رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری) و نیز مسئولین اداره کل درمان استان تهران و درمان غیر مستقیم و ریاست بیمارستان برگزار شد.
اهم موضوعات مطرح شده در این جلسه شامل موارد زیر بوده است:
۱: گزارشی از وضعیت بیمارستان توسط ریاست بیمارستان
۲: نقاط ضعف آزمایشگاههای بخش درمان بیمارستانهای ملکی
مرحله دوم متناسبسازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شده و هدف اصلی این طرح، تقویت قدرت خرید بازنشستگان در برابر افزایش تورم اعلام شده است.
۳: معارض پیدا شدن ملک بیمارستان توسط کمیته امداد و بررسی پرونده در دادگاه
۴: نقصانهای بیمهپردازی با توجه به ضعف قانون در ماده ۷۶
۵: چشمانداز تاریک وضعیت سازمان تامین اجتماعی در ۱۰ سال آینده با توجه به ضریب پشتیبانی
در پایان این جلسه سخنرانی حسن صادقی در مورد وضعیت نابسامان درمان سازمان و نیز اخذ تصمیم جهت جلسات مشورتی و تشکیل کمیته فنی از اعضا با کمک کادر درمان جهت همپوشانی آرا و نزدیک شدن به طرحی واحد جهت ارائه به معاونت درمان و تشکیل جلسات مشترک با معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی با استقرار دولت و ارائه پیشنهادات مدیریتی جهت تحول در نحوه اداره بخش درمان سازمان تامین اجتماعی اهم مطالب طرح شده توسط وی بود.
بیشتر بخوانید:وظایف معاون راهبردی رئیس جمهور چیست؟
در پایان این جلسه شهرام غفاری (مدیرکل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی) پیشنهاد تشکیل جلسات فنی تخصصی با حضور چند نفر از اعضای کمیته درمان و کارشناسان معاونت درمان به جهت ارائه طرح چند وجهی در جهت تحول در ساختار مدیریت درمان در سازمان تامین اجتماعی دادند و با موافقت حضار تصمیم بر هماهنگیهای لازم از سوی دبیر کمیته درمان (قربانی) شد.
ارائه ۸۹۴ هزار خدمت رایگان بستری در بیمارستانهای تأمیناجتماعی در سال ۱۴۰۲
در سال ۱۴۰۲ تعداد ۸۹۴ هزار و ۵۹۳ نفر در بیمارستانهای سازمان تأمیناجتماعی در سراسر کشور بستری شده و خدمات درمانی دریافت کردند. خدمات درمان بستری در این مراکز برای بیمهشدگان و بازنشستگان سازمان تأمیناجتماعی کاملاً رایگان است.
به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، بخش درمان ملکی سازمان تأمیناجتماعی پس از دانشگاههای علوم پزشکی کشور، بیشترین تعداد تختهای بیمارستانی را برای ارائه خدمات درمانی به بیماران در اختیار دارد که در سال ۱۴۰۲ در مجموع تعداد بستریشدگان در این مراکز حدود ۸۹۴ هزار و ۵۹۳ نفر بوده است.
براساس این گزارش، در این سال همچنین تعداد اعمال جراحی انجامشده در مراکز درمانی ملکی سازمان تأمیناجتماعی، ۵۰۷ هزار و ۱۰ عمل و جمع کل تعداد موارد سزارین و زایمان طبیعی انجام شده در این مراکز ۱۰۷ هزار و ۴۳۵ مورد بوده است.
برای تجهیز این مراکز به امکانات نوین، در سال گذشته تعداد ۴۶ دستگاه آمبولانس پیشرفته خریداری و تحویل این مراکز شده است. همچنین نیازسنجی دستگاههای با تکنولوژی پیشرفته (هایتک) نیز در مراکز درمانی تأمیناجتماعی انجام شده و سه دستگاه «ام. آر. آی»، ۱۵ دستگاه «سی. تی. اسکن»، یک دستگاه «سی. تی. آنژیو» و یک دستگاه «آنژیوگرافی» به همراه ۲ دستگاه «سنگشکن» تهیه و در بیمارستانهای سازمان تأمیناجتماعی نصب شده است.
توسعه ظرفیتهای درمانی و عمقبخشی به خدمات سلامت با هدف کاهش پرداخت از جیب بیمهشدگان در بخش سلامت، از جمله راهبردهای تحولی مورد توجه سازمان تأمیناجتماعی است و بخش درمان سازمان تأمیناجتماعی در حال حاضر علاوه بر آنکه در بخش درمان غیرمستقیم بزرگترین خریدار راهبردی خدمات درمانی است؛ دومین تولیدکننده خدمات سلامت پس از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز محسوب میشود.
این گزارش حاکی است در حال حاضر بخش درمان مستقیم سازمان تأمیناجتماعی مشتمل بر ۴۰۴ مرکز درمانی ملکی در سراسر کشور است که ۸۴ مرکز شامل ۷۹ بیمارستان (۷۶ بیمارستان ملکی و ۳ بیمارستان هیئتمدیرهای) و ۵ مرکز جراحی محدود با مجموع ۱۱ هزار و ۵۹۳ تخت فعال و ۳۲۰ مرکز خدمات سرپایی در سراسر کشور به بیمهشدگان و مستمریبگیران سازمان تأمیناجتماعی خدمات درمانی رایگان ارائه میدهند.
سازمان تأمیناجتماعی همچنین در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۱۰۶ بیمارستان و مرکز جراحی محدود، قرارداد همکاری دارد.
گفتنی است، بیمهشدگان سازمان تأمیناجتماعی در شهرهایی که این سازمان فاقد مرکز درمانی ملکی است از پرداخت فرانشیز در بخش بستری در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی معاف هستند و در این بیمارستانها خدمات بستری رایگان دریافت میکنند. همچنین خدمات بستری برای همه بیمهشدگان سازمان تأمیناجتماعی بالای ۶۵ سال در همه مناطق کشور در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی، با فرانشیر صفر و به صورت رایگان ارائه میشود.
براساس آمارهای موجود در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۷۴۸ بیمار بیمهشده در مراکز طرف قرارداد این سازمان، خدمات بستری دریافت کردند که در مقایسه با سال گذشته در حدود ۷ درصد رشد داشته است.
منبع: ایلنا
برچسب ها :بازنشستگان ، تامین اجتماعی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
خدایا این مدیران متملق چاپلوس دزد و بی تخصص و بی وجدان میخواهند سر شما خالق هستی هم کلاه بگذارند خدایا خود شاهدی من بازنشسته هفت میلیون حقوق بگیرم و اجاره نشین هم باشم خدایا نسل این ظالمین ریا کار و دروغ گو را برانداز و ظلم و ستمی که به نام تو در حق مظلومین مینمایند به زن و فرزندانشان برگردان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2