علی قلهکی درباره معاون اولی عارف افشاگری کرد

محمدرضا عارف” به مُعاونتِ اولیِ دولت چهاردهم نوشت:
علی قلهکی درباره انتصاب “۱. با انتصاب “عارف” به معاون اولی دولت چهاردهم، در افکار عمومی دولتِ اولِ پزشکیان، بیشتر دولت سوم خاتمی (اصلاحات) به حساب میآید.

۲. خاتمی برندهی جلسه جمعه شبِ (۵ مرداد ۱۴۰۳) نهاد ریاست جمهوری با حضور پزشکیان شد؛ از ابتدا هم رییس دولتِ اصلاحات پیگیرِ نصبِ عارف (با شدتِ بالا) و این اواخر جهانگیری (با شدت کم) در این مسئولیت بود!
۳. جهانگیری نمیتوانست معاون اول شود؛ علی رغم توصیهی برخی بزرگانِ اصلاحات، وی مانع جدی برای اخذ این پست داشت.
سفر پرحاشیه شهرام دبیری به قطب جنوب در ایام نوروز، سرانجام به برکناری او از سمت معاونت پارلمانی رئیسجمهور ختم شد. مسعود پزشکیان در حکمی قاطعانه، این سفر لاکچری را مغایر با وعده سادهزیستی دولت و شرایط اقتصادی جامعه دانست و پایان همکاری با دبیری را اعلام کرد.
۵. مخبر _معاون اول شهید رییسی_ رابطهی بسیار خوبی با سطوح بالای حاکمیت خصوصا دفتر رهبر انقلاب داشت؛ همین نقطهی قوت برخی از کاستیهای دولت سیزدهم را به راحتی حل و فصل میکرد و ستاد اجرایی را در دو سال اول دولت، کاملا در اختیارِ دولت آورده بود. پر کردنِ خلاءِ چنین کنشگری برای پزشکیان توسط عارف، سخت ولی نشدنی نیست!
برچسب ها :مسعود پزشکیان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0