اشتراک گذاری

وعده های اقتصادی این کاندیدا توهین به شعور ملت است

حسین راغفر، اقتصاددان مطرح، وعده‌های اقتصادی را نقد کرده و آن‌ها را بی‌پشتوانه و توهین به شعور مردم دانست.

وعده های اقتصادی این کاندیدا توهین به شعور ملت است

حسین راغفر، اقتصاددان مطرح، وعده‌های اقتصادی را نقد کرده و آن‌ها را بی‌پشتوانه و توهین به شعور مردم دانست.

به گزارش شهر بورس، حسین راغفر، اقتصاددان برجسته، وعده‌های اقتصادی زاکانی را به شدت نقد کرده و آن‌ها را توهین به شعور مردم دانست. وی اظهار داشت که تولید مصالح ساختمانی در کشور به اندازه‌ای نیست که بتواند وعده ساخت یک میلیون مسکن را محقق کند.

راغفر افزود: حتی دولت قبلی که وعده ساخت یک میلیون مسکن در سال را داده بود، نتوانست این وعده را عملی کند و پس از سه سال همچنان هیچ‌کدام از این وعده‌ها محقق نشده است.

مشکلات تامین مالی و عدم تحقق وعده‌ها

تبلیغ درون‌خطی

یکی از دلایل اصلی عدم تحقق این وعده‌ها، مشکل در تامین منابع مالی است. راغفر تاکید کرد که اگرچه این وعده‌ها می‌توانند راه‌حل‌هایی برای مشکلات مسکن باشند، اما باید مشخص شود که منابع مالی این برنامه‌ها از کجا تامین می‌شود.

وی افزود: در شرایطی که بانک‌ها ورشکسته‌اند و نمی‌توانند فعالیت‌های روزمره خود را تامین کنند و منابع مالی خرد مردم به واردات خودرو و کالاهای لوکس تخصیص داده می‌شود، تامین منابع مالی برای ساخت یک میلیون مسکن چطور ممکن است؟

پرسش‌های جدی درباره تامین ارز دارو

راغفر همچنین به مشکلات تامین ارز برای کالاهای اساسی مانند دارو اشاره کرد و گفت: وقتی دولت در تامین ارز دارو دچار مشکل است، چطور می‌تواند وعده ساخت یک میلیون مسکن را عملی کند؟

منبع: اکو نگار

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *