تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 13359

شاخص ساز‌ها برای چندمین روز متوالی در مدار منفی

به گزارش شهر بورس، کارشناسان بازار سرمایه معتقدند با توجه به تداوم افزایش عرضه در هفته گذشته و امروز، تنها چیزی که بازار را می‌تواند نجات دهد، افزایش نقدینگی است، همچنین شروع معاملات امروز بازار سهام با نزول شاخ کل همراه بود. کارشناسان عقیده دارند با توجه به ریزش شاخص کل بازار سهام از کانال

به گزارش شهر بورس، کارشناسان بازار سرمایه معتقدند با توجه به تداوم افزایش عرضه در هفته گذشته و امروز، تنها چیزی که بازار را می‌تواند نجات دهد، افزایش نقدینگی است، همچنین شروع معاملات امروز بازار سهام با نزول شاخ کل همراه بود.

کارشناسان عقیده دارند با توجه به ریزش شاخص کل بازار سهام از کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد، بورس وارد روندی فرسایشی می‌شود.

در هفته گذشته شاهد افزایش نرخ‌های جهانی و روند صعودی بازارهای جهانی بودیم اما بازار واکنشی به آن نشان نداد. بنابراین کاهش قیمت فلزات و نوسان قیمت دلار در چند روز اخیر نیز فعلا در بازاری که تشنه نقدینگی است، تاثیری ندارد. از طرفی فروش اوراق از سوی دولت در این اوضاع بازار، به افزایش میزان عرضه افزوده و می‌توان گفت تا حدودی روند نزولی شاخص را سرعت بخشیده است.

همچنین آخر سال است و کارگزاری‌ها اعتبارات خود را پس می‌گیرند و خریداران موثر نیز در بازار سهام نداریم.

دامنه نوسان نامتقارن به نقدشوندگی بازار دامن می‌زند که افزایش عرضه در نمادهای بزرگ موجب افت شاخص کل شده است. حتی شروع معاملات امروز بازار سهام با صف خرید سنگین نماد اپال همراه بود اما در ادامه روند معاملات صف خرید اپال نیز ریخت.

محمد خبری‌زاد با اشاره به کاهش شاخص از کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار، شرایط بازار را بی‌تاثیر از اخبار و نرخ‌های جهانی دانست و بر این عقیده است که اگر نقدینگی وارد بازار نشود، شرایط نزولی ادامه پیدا می‌کند.

منبع: تجارت‌نیوز

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون