اشتراک گذاری
متناسب سازی حقوق برای بازنشستگان کارگری انجام می شود؟

حقوق پاکبانان همسان سازی شد + جزئیات

شهردار تهران از قاعده‌مند شدن و همسان‌سازی حقوق پاکبانان در مناطق مختلف شهرداری خبر داد.
متناسب سازی حقوق برای بازنشستگان کارگری انجام می شود؟

حقوق پاکبانان همسان سازی شد + جزئیات

شهردار تهران از قاعده‌مند شدن و همسان‌سازی حقوق پاکبانان در مناطق مختلف شهرداری خبر داد.

به گزارش شهر بورس به نقل از ایسنا، آیین تجلیل از خادمان غدیر با حضور، علیرضا زاکانی شهردار تهران، حسین نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و جمعی از مسئولان و مدیران شهری برگزار شد.

در این نشست علیرضا زاکانی ضمن تبریک ایام سال جدید، بیان کرد: پیشاپیش عید فطر را تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم ایام باقی مانده از ماه رمضان میمون و مبارک باشد. لعن و نفرین خود را بر تجاوزگران، کودک‌کشان و آدمکشان اسرائیلی، آمریکایی و انگلیسی می فرستیم و امیدوارم به برکت خون شهیدان اخیر، روز به روز به زمان مرگ رژیم منحوس صهیونیستی نزدیک شویم.

قدردانی از زحمات پاکبانان در برگزاری رویداد غدیر

وی بابیان آنکه از مدت‌ها قبل پس از برگزاری رویداد غدیر مترصد برگزاری این نشست بوده‌ایم، اظهار کرد: بنده از تلاش و زحمات همکاران خوب پاکبان تشکر می‌کنم. سال گذشته پس از رویداد غدیر زحماتی که شما عزیزان در برگزاری باشکوه آن رویداد کشیدید، مورد توجه شخصیت‌های مختلف قرار گرفت.

زاکانی ادامه داد: از پاکبانان عزیز که با بی خوابی خود آسایش و آرامش را برای مردم آماده می‌کنید، تشکر می‌کنم. رفت و روب جزو فعالیت‌ها و مهم‌ترین وظایف شهرداری تهران است و اگر کاهلی کنیم محل اعتراض شهروندان خواهد بود. اقدامات ما باید به سمتی برود که ثباث شغلی، پرداخت به‌هنگام حقوق و دستمزد و امنیت شغلی این عزیزان برقرار شود.


بیشتربخوانید: حقوق امسال کارمندان دولت، اساتید، بازنشستگان ابلاغ شد


ساماندهی و همسان‌سازی حقوق پاکبانان به‌طور کامل انجام شد

شهردار تهران با یادآوری آنکه نزدیک به صد هزار پرسنل در شهرداری تهران داریم که بعضی به شکل مستقیم و برخی دیگر به‌صورت غیرمستقیم به ما متصل هستند، بیان کرد: ۲۶هزار نفر از این عزیزان کارگران و زحمت‌کشان حوزه خدمات شهری و فضای سبز ما هستند. استیفای حقوق این عزیزان مهم‌ترین دغدغه ماست. اولین گام ساماندهی و همسان‌سازی حقوق کارگران حوزه خدمات شهری و فضای سبز در مناطق مختلف است. در حوزه پاکبان‌ها هم اتفاقات خوبی رخ داده؛ اما در حوزه فضای سبز، عقب هستیم. شخصاً پیگیر هستم تا این موضوعات نیز به سامان برسد.

هیچ پیمانکاری حق تعرض به حقوق پاکبانان را ندارد

وی افزود: بنا شد یک فرمولی طراحی شود تا پیمانکاران نتوانند به حقوق پاکبانان تعرضی داشته باشند. تبدیل ۱۵۴ پیمانکار سازمان مدیریت پسماند به ۱۴ قرارداد امکان نظارت بر آنها را افزایش می‌دهد. موضوع ثبات شغلی هم در قراردادها دیگر موضوع مهمی است که پیگیری خواهد شد. جنبه دیگر توسعه خدمت بود؛ مثلا شهر سالم به پاکبان‌های شریف و کارگران فضای سبز خدمت‌رسانی کند. موضوع مسکن‌ پاکبانان نیز برای ما بسیار مهم است و در حال پیگیری این موضوع هستیم.

زاکانی با تأکید بر این نکته که همانطور که پاکبانان برای شهر زحمت می‌کشند، دیگران نیز باید دغدغه پاکبانان را داشته باشند، اضافه کرد: دغدغه ما یکپارچه دیدن پرسنل خانواده شهرداری و رسیدن به شرایط بسیار خوب در شهر است. دغدغه مشترک ما دغدغه خدمت به شهروندان و رسیدن به شرایط مناسب زیستی در شهر است.

بر اساس گزارش سایت شهر، شهردار تهران خاطرنشان کرد: موضوع جشن غدیر بهانه‌ای شد تا از صمیم قلب از شما تشکر کنیم. به همت و طبع بلند پاکبانان افتخار می‌کنیم و امیدواریم در مسیر خدمت به شما و مردم گام‌های بلندی را برداریم. هنگام برف و باران و برای نظافت شهر ۲۶ هزار نفر کارگر خدمات شهری مشغول خدمت رسانی هستند که از تلاش و زحمات تمام شما صمیمانه ممنونم.

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

11 خرداد 1404
بررسی گوشی Huawei Pocket 2
بررسی گوشی Huawei Pocket 2
Huawei Pocket 2 یک گوشی تاشوی جمع‌وجور و مدرن است...
11 خرداد 1404 | سایر اخبار
11 خرداد 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز یکشنبه 11 خردادماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
11 خرداد 1404 | اخبار کدال
11 خرداد 1404
جدول جدید افزایش حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی...
11 خرداد 1404 | بخش های خبری
11 خرداد 1404
در پی حادثه تأسف‌بار رخ‌داده در پالایشگاه شیراز که منجر...
11 خرداد 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *