اشتراک گذاری
بیمه آسیا

یک خبر جدید از بیمه آسیا

شرکت بیمه آسیا (آسیا) با افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب، از برگزاری مزایده برای فروش دو واحد از املاک خود خبر داد.
بیمه آسیا

یک خبر جدید از بیمه آسیا

شرکت بیمه آسیا (آسیا) با افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب، از برگزاری مزایده برای فروش دو واحد از املاک خود خبر داد.

به گزارش شهر بورس، بیمه آسیا با افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب در سامانه کدال اعلام کرد:

1- یک دستگاه آپارتمان با کاربری اداری به مساحت 139/15 متر مربع، واقع در محله سعادت آباد، بلوار محمد علی کشاورز (بلوار24 متری سابق) نبش کوچه چهارم غربی، پلاک 18 آپارتمان سمت جنوبی طبقه 5، به انضمام پارکینگ قطعه 10 تفکیکی به مساحت 11 متر مربع، سیستم سرمایش و گرمایش: اسپیلت، دارای کنتور برق اختصاصی و آب و گاز اشتراکی می باشد.

2- ملک کلنگی با کاربری تجاری به مساحت 197/5 مترمربع قبل از اصلاح و پس از اصلاحی 192/65 مترمربع، واقع در محله هروی ، خیابان برادران پناهی نیا، خیابان کیانی(پانزدهم)پلاک 3 دارای برق سه فاز و یک رشته برق تک فاز اختصاصی و انشعاب آب و گاز شهری می باشد. نوع و مبلغ تضمین شرکت در مزایده: 1-آپارتمان واقع در محله سعادت آباد معادل 19،481،000،000 ریال 2- ملک کلنگی واقع در محله هروی معادل 65،835،000،000 ریال مبالغ فوق می بایست به صورت ضمانت نامه معتبر بانکی یا چک صیادی بنفش ارائه گردد.

تبلیغ درون‌خطی

بیشتر بخوانید: صورت های مالی ۱۴۰۱ بیمه آسیا تصویب شد


آخرین مهلت ارائه پیشنهادات ساعت 14 روز یکشنبه مورخ 1402/06/19 به نشانی: تهران-تقاطع خیابان سپهبد قرنی و آیت اله طالقانی،پلاک 94 طبقه چهارم، دفتر مدیریت حراست و بازرسی بیمه آسیا خواهد بود.

بدیهی است به پیشنهادات مبهم، مشروط و بدون تضمین و پیشنهاداتی که پس از انقضای مدت مذکور ارائه گردد، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

زمان و مکان برگزاری مزایده:

جلسه کمیسیون مزایده راس ساعت 10 صبح روز دوشنبه مورخ 1402/06/20 در دفتر مدیریت پشتیبانی و عمرانی تشکیل و حضور پیشنهاد دهندگان در این جلسه بلامانع خواهد بود. بدیهی است کمیسیون مذکور در تمام مراحل در قبول یا رد هر یک یا تمام پیشنهادات تا قبل از انعقاد قرارداد بدون نیاز به اعلام علت، مختار و مجاز است.

اخبار مرتبط

۱۲ شهریور ۱۴۰۴
عرضه ۳ خودروی جدید سایپا + معرفی و بررسی
عرضه ۳ خودروی جدید سایپا + معرفی و بررسی
فرصت ثبت‌نام خودروهای سایپا؛ آیا شما واجد شرایط هستید؟
۱۲ شهریور ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۱۲ شهریور ۱۴۰۴
همکاری راهبردی بانک تجارت با گروه صنعتی رازی
همکاری راهبردی بانک تجارت با گروه صنعتی رازی
مدیرعامل بانک تجارت عنوان کرد:
همکاری راهبردی بانک تجارت با گروه صنعتی رازی
دکتر اخلاقی در دیدار با قاسم نجفی مالک و عضو...
۱۲ شهریور ۱۴۰۴ | بازارهای موازی
۱۲ شهریور ۱۴۰۴
روز بهورز
روز بهورز
۱۲ شهریور، روز بهورز است که به‌منظور قدردانی از تلاش‌های...
۱۲ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۱۲ شهریور ۱۴۰۴
بانک تجارت برای ارائه خدمات بانکی به مشتریان خود طی...
۱۲ شهریور ۱۴۰۴ | بازارهای موازی

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *