تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۲ - ۶:۰۸
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 86362

یکی از راهبردهای جدی تمرکز بر کانه های فلزی است

یکی از راهبردهای جدی تمرکز بر کانه های فلزی است
معاون شرکت ومعادن گفت: یکی از راهبردهای جدی فعالیت بر روی کانه های فلزی قرار دارد و براین اساس پس از دو سال برنامه ریزی در بخش مس وارد شدیم.

به گزارش شهر بورس و به نقل از روابط عمومی ومعادن، امین صفری توضیح داد: معدن مس جانجا ( سیستان و بلوچستان ) اکنون در مرحله احداث کارخانه قرار دارد.میزان ذخیره معدن جانجا حدود ۳۰۰ میلیون تن با عیار ۲۶. ۰ درصد است و برای تولید ۱۳۰ هزار تن کنسانتره مس ، سالانه حدود ۱۶ میلیون تن خوراک نیاز است.

معاون امور معادن و صنایع معدنی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات گفت: برآورد شده اجرای کامل این پروژه و بهره برداری از کارخانه کنسانتره مس پنج سال بطول بیانجامد.


بیشتر بخوانید: هدف گذاری سود یک میلیارد و هشتاد میلیون دلاری «ومعادن» در افق 1406


وی افزود: پروژه مس جانجا در استان سیستان و بلوچستان از پروژه های پیشران در دولت سیزدهم محسوب می شود و اجرای آن اشتغال مستقیم یکهزار و ۵۰۰ نفر را به همراه خواهد داشت، ضمن اینکه پیش بینی می شود سبب اشتغال غیر مستقیم چندین برابر خواهد شد.

اواخر بهمن ۱۴۰۰ کنسرسیومی با هدایت شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات شامل هلدینگ صنایع و معادن غدیر،  چادر ملو ، گل گهر، تجلی و گهر زمین برنده مزایده معدن مس جانجا در سیستان و بلوچستان شد.

معدن مس و طلای جانجا که در شهرستان نیمروز واقع شده در شمار معادن کلاس جهانی محسوب می شود.

انتظار می رود در آینده به یکی از بزرگترین معادن کشور تبدیل شود ، پیشتر این معدن در اختیار شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران بود و بالغ بر ۸۰ هزار متر حفاری در این محدوده انجام شد.

کنسرسیوم برنده مزایده معدن جانجا به لحاظ مالی و فنی توانمند است و این توانمندی می تواند موجب شتاب لازم در اجرای پروژه و بهره برداری از آن خواهد شد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون