اشتراک گذاری
گزینه های نهایی هدایت تیم ملی والیبال

گزینه های نهایی هدایت تیم ملی والیبال

شهر پلاس: دومین جلسه کمیته فنی فدراسیون والیبال با دستورکار تعیین سرمربیان تیم‌های ملی والیبال ایران در دفتر سرپرست این فدراسیون برگزار شد.
گزینه های نهایی هدایت تیم ملی والیبال

گزینه های نهایی هدایت تیم ملی والیبال

شهر پلاس: دومین جلسه کمیته فنی فدراسیون والیبال با دستورکار تعیین سرمربیان تیم‌های ملی والیبال ایران در دفتر سرپرست این فدراسیون برگزار شد.

به گزارش شهر پلاس، در ابتدای این جلسه وحید مرادی سرپرست فدراسیون والیبال با اعلام مذاکره مجدد با برخی از گزینه‌های گذشته و آغاز مذاکرات با تعدادی گزینه جدید، اظهار داشت: در این مدت با بیش از هشت مربی خارجی جلسات آنلاین داشتیم و درباره شرایط همکاری و برنامه‌های آنها گفت‌وگو کردیم.

وی تصریح کرد: در پایان با پنج گزینه تقریباً به توافق نهایی رسیدیم که هر کدام شرایط خاص خود را اعلام کردند. شرایط جامعه و علاقه‌مندان به والیبال به گونه‌ای است که در شرایط کنونی انتخاب یک مربی خارجی خوب به یک مطالبه عمومی تبدیل شده و فدراسیون در طول این مدت تمام تلاش خود را برای جذب بهترین گزینه ممکن انجام می‌دهد.

سرپرست فدراسیون والیبال با بیان اینکه در حال حاضر اکثر مربیان تراز اول و مطرح والیبال دنیا مشغول تیم‌داری هستند یا در المپیک حضور دارند، گفت: سعی داریم در حد توان بهترین گزینه را برای تیم ملی انتخاب کنیم تا جایی که برای آقای لورنزتی پیشنهاد قابل توجه و چند برابری اعلام کردیم، ولی متأسفانه به دلایل شخصی نتوانست به ایران بیاید، ولی به شدت علاقه‌مند بود.

تبلیغ درون‌خطی

مرادی خاطر نشان کرد: اولویت فدراسیون والیبال ذهن برنده است. گزینه‌ای را سرمربی تیم ملی والیبال ایران خواهیم کرد که معتقد باشد والیبال ایران می‌تواند در المپیک 2024 حضور داشته باشد. المپیک پاریس مطالبه و حق مردم ایران است و باید از کوچکترین فرصت‌ها استفاده کنیم. تیمی تشکیل خواهیم داد تا برای حضور در المپیک پاریس بجنگد. دنبال مربی با ذهن برنده هستیم. با پنج گزینه به مرحله نهایی مذاکرات رسیدیم که همه آنها شانس خوبی برای حضور ایران در المپیک پاریس قائل بودند و برای قبول این مسئولیت آماده جنگیدن هستند.


بیشتر بخوانید: مدال طلای فرزانه فصیحی در مسابقات قهرمانی آسیا


سرپرست فدراسیون در ادامه شرایط همکاری هر پنج گزینه را برای هدایت تیم ملی والیبال مردان ایران را به صورت دقیق توضیح داد و از اعضای کمیته فنی خواست تا نظر خود را درباره هر پنج گزینه اعلام کنند.

سپس هر یک از اعضای کمیته فنی نظرات خود را راجع به پنج گزینه اعلام شده اظهار و برگزیدگان آنها را برای انجام مذاکره نهایی و امضای قرار به صورت کتبی اعلام کردند. در پایان مقرر شد تا وحید مرادی با توجه به اولویت‌بندی کمیته فنی با دو گزینه نهایی مذاکرات نهایی جهت عقد قرارداد را طی چند روز آینده انجام دهد و سرمربی تیم ملی والیبال ایران در سال 2024 را اعلام و قرارداد همکاری را امضا کند.

در ادامه با اعلام وحید مرادی و تقدیر از عملکرد کادر فنی تیم‌های پایه که از انسجام و داشتن روحی تیمی مثال‌زدنی بودند، کمیته فنی ادامه کار غلامرضا مومنی‌مقدم به‌عنوان سرمربی تیم ملی جوانان پسر، آرش صادقیانی به‌عنوان سرمربی تیم ملی زیر 17 سال پسران، فاطمه شعبان خمسه به‌عنوان سرمربی تیم ملی نوجوانان دختر و پدیده بلوری‌زاده به‌عنوان سرمربی تیم ملی جوانان دختر را با اکثریت آراء تأیید کرد.

اخبار مرتبط

12 تیر 1404
آیا سرمایه‌گذاری در صندوق‌های طلا همچنان سودده است؟
آیا سرمایه‌گذاری در صندوق‌های طلا همچنان سودده است؟
در این مقاله به بررسی اهمیت طلا در پرتفوی سرمایه‌گذاری،...
12 تیر 1404 | آموزش عمومی
11 تیر 1404
بیوگرافی سردار علیرضا لطفی؛ جانشین سازمان اطلاعات فراجا
بیوگرافی سردار علیرضا لطفی؛ جانشین سازمان اطلاعات فراجا
بیوگرافی سردار علیرضا لطفی، جانشین سازمان اطلاعات فراجا، شامل جزئیات...
11 تیر 1404 | بیوگرافی
11 تیر 1404
قیمت طلا به مرز ۱۰ میلیون تومان نزدیک می‌شود
قیمت طلا به مرز ۱۰ میلیون تومان نزدیک می‌شود
مقاله‌ای جامع درباره عرضه و تقاضای فیزیکی طلا. بررسی منابع...
11 تیر 1404 | آموزش عمومی
11 تیر 1404
خبر فوری؛ راهداری تهران به حالت آماده‌باش درآمد
خبر فوری؛ راهداری تهران به حالت آماده‌باش درآمد
معاون اداره کل راهداری استان تهران از آمادگی کامل راهداران...
11 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

یک نظر
  1. برادر دیگه حالت تهوع بهم دست میده وقتی صحبت از انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال می کنید. چندین ماه هست که با این خبر بازی می کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *