اشتراک گذاری
گروه مالی مهرگان در یک قدمی ورود به بورس

گروه مالی مهرگان در یک قدمی ورود به بورس

گروه مالی مهرگان با دریافت مجوزهای لازم از سازمان بورس، در آستانه ورود به بازار سرمایه قرار گرفت. این شرکت با دارایی‌های تحت مدیریت بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان، آماده عرضه اولیه سهام در بورس تهران است.
گروه مالی مهرگان در یک قدمی ورود به بورس

گروه مالی مهرگان در یک قدمی ورود به بورس

گروه مالی مهرگان با دریافت مجوزهای لازم از سازمان بورس، در آستانه ورود به بازار سرمایه قرار گرفت. این شرکت با دارایی‌های تحت مدیریت بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان، آماده عرضه اولیه سهام در بورس تهران است.

به گزارش شهر بورس، غلامرضا رحیمی مدیرعامل گروه مالی مهرگان در مراسم معارفه این شرکت در بورس تهران ضمن تسلیت به خانواده جانباختگان حادثه بندرعباس و تقدیر از زحمات کارگران به مناسبت فرارسیدن روز کارگر، اظهار داشت: مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۴ را به عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید نام‌گذاری کرده‌اند.

وی افزود: هر زمان که عرضه پول در جامعه زیاد می‌شود، مردم به سمت سرمایه‌گذاری می‌روند. هرچقدر عرضه پول بیشتر و بهره پایین باشد، مردم به سمت سرمایه‌گذاری روی می‌آورند. بازدهی ۳۰ ساله بازارها نشان می‌دهد که سهام نزدیک به سه هزار درصد سود برای سرمایه‌گذاران به ارمغان آورده است. بورس مأمن خوبی است و می‌تواند چالش اقتصاد را رفع کند.

مدیرعامل گروه مالی مهرگان با اشاره به آخرین وضعیت این شرکت، خاطرنشان کرد: گروه مالی مهرگان پرتفوی متنوعی دارد و سعی کرده ابزارهای خود را به‌روز کند. سرمایه شرکت ۳۳ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال است و سود خالص گروه در سال گذشته به ۴.۷ همت رسیده است.

تبلیغ درون‌خطی

گروه مالی مهرگان در یک قدمی ورود به بورس 2

چشم انداز و ماموریت‌های گروه مالی مهرگان

مهاندوست معاون سرمایه گذاری گروه مالی مهرگان نیز در این مراسم، عنوان کرد: امروز با عرضه اولیه گروه مالی مهرگان قسمتی از مسیر رو به رشد شرکت را طی کردیم. بر اساس چشم‌اندازی که داریم، دستیابی به جایگاه گروه مالی پیشرو یکی از اصلی‌ترین اهداف گروه مالی مهرگان به حساب می‌آید.

وی افزود: حوزه‌های کسب و کار گروه مالی مهرگان شامل خدمات تامین مالی، مدیریت دارایی، خدمات مالی، بیمه و کسب و کارهای نوین است. تاسیس صندوق بازنشستگی، طلا و املاک و مستغلات جزو برنامه‌های مهرگان به حساب می‌آید.

مهماندوست درمورد وضعیت مالی گروه مالی مهرگان، عنوان کرد: دارایی‌های تحت مدیریت گروه مالی مهرگان در پایان سال گذشته ۷۰.۸ همت و خالص ارزش دارایی نیز به ۵۰.۲ هزار میلیارد تومان رسیده است. در پایان فروردین ارزش پرتفوی بورسی و غیربورسی گروه به حدود ۴۶ همت رسید.

معاون تامین مالی گروه مالی مهرگان ادامه داد: گروه مالی مهرگان سهامدار اصلی شرکت‌هایی از جمله نفت و گاز پارسیان، پتروشیمی مارون، بیمه کوثر و توکا فولاد است.

حسینی نماینده ارزش‌گذار (شرکت تامبن سرمایه امید) درمورد وضعیت صورت‌های مالی گروه مالی مهرگان، اظهار داشت: مازاد ارزش دارایی‌های مشهود و نامشهود شرکت به ۲۷۲ میلیارد تومان می‌رسد. سود و زیان ناشی از خرید و فروش سهام نیز ۱۷۳ میلیارد تومان بوده است. ارزش هر سهم ۱۳۷۹ تومان ارزشگذاری شده است.

اخبار مرتبط

09 مرداد 1404
قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز پنجشنبه ۹...
09 مرداد 1404 | بازار ارز و طلا
09 مرداد 1404
قیمت محصولات سایپا در بازار و کارخانه + جدول
قیمت محصولات سایپا در بازار و کارخانه + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودرو‌های سایپا امروز...
09 مرداد 1404 | بازار خودرو
09 مرداد 1404
میزان پول بلوکه شده ایران در امریکا مشخص شد
میزان پول بلوکه شده ایران در امریکا مشخص شد
وزارت خزانه‌داری آمریکا در جدیدترین دور تحریم‌ها، محمدحسین شمخانی، پسر...
09 مرداد 1404 | بخش های خبری
09 مرداد 1404
چالش‌های واردات خودروهای دست دوم
چالش‌های واردات خودروهای دست دوم
فرآیند ثبت‌نام خودروهای وارداتی از ۱۱ مرداد آغاز می‌شود و...
09 مرداد 1404 | بازار خودرو

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *