اشتراک گذاری
تامین منابع مالی کالابرگ الکترونیک دهک های ۴ تا ۷

کالابرگ الکترونیکی؛ علت تاخیر در واریز و جزئیات جدید طرح

مرحله اول یارانه کالابرگ الکترونیکی که قرار بود تا روز جمعه اجرا شود، به دلیل هماهنگی چهار دستگاه دولتی با تاخیر اجرا خواهد شد. سرپرست وزارت کار به تازگی اعلام کرد که احتمالا اجرای این طرح با 2 یا 3 روز تأخیر همراه خواهد بود.
تامین منابع مالی کالابرگ الکترونیک دهک های ۴ تا ۷

کالابرگ الکترونیکی؛ علت تاخیر در واریز و جزئیات جدید طرح

مرحله اول یارانه کالابرگ الکترونیکی که قرار بود تا روز جمعه اجرا شود، به دلیل هماهنگی چهار دستگاه دولتی با تاخیر اجرا خواهد شد. سرپرست وزارت کار به تازگی اعلام کرد که احتمالا اجرای این طرح با 2 یا 3 روز تأخیر همراه خواهد بود.

به گزارش شهر بورس، سرپرست مرکز مطالعات رفاه وزارت کار، احد رستمی، در گفت‌وگوی خبری خود از تأخیر در اجرای نخستین مرحله یارانه کالابرگ الکترونیکی خبر داد. وی اعلام کرد که این طرح که قرار بود تا روز جمعه اجرا شود، به دلیل معطلی در هماهنگی میان چهار دستگاه دولتی، به احتمال زیاد با دو یا سه روز تأخیر شروع خواهد شد.

دلایل تأخیر در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی

رستمی در این خصوص گفت: “همکاران ما در سازمان برنامه و بودجه در حال تلاش برای فراهم کردن منابع لازم برای اجرای یارانه کالابرگ الکترونیکی هستند و پیش‌بینی می‌شود که این طرح از هفته آینده آغاز شود.” وی همچنین اشاره کرد که وزارت اقتصاد، سازمان برنامه، بانک مرکزی و وزارت تعاون هنوز هماهنگی‌های لازم را برای اجرای این طرح انجام نمی‌دهند و ممکن است طرح با یک یا دو روز تأخیر اجرا شود.

رستمی همچنین افزود که هدف از اجرای نوبت اول کالابرگ قبل از آغاز ماه مبارک رمضان بوده است و نوبت دوم آن به فروردین سال آینده موکول خواهد شد.

تبلیغ درون‌خطی

ویژگی‌های مهم طرح کالابرگ الکترونیکی

مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی، در ادامه این برنامه ویژگی‌های جدید این طرح را تشریح کرد. به گفته وی، این طرح دارای سه ویژگی اصلی است:

  • افزایش اعتبار کالابرگ
  • انتقال اعتبار از مرحله اول به مرحله دوم
  • امکان خرید حداقل 3 قلم کالا با استفاده از اعتبار کالابرگ

برای سه دهک اول تا سوم، هر نفر ماهانه 500 هزار تومان اعتبار در نظر گرفته شده است و برای دهک‌های چهارم تا هفتم، اعتبار ماهانه 350 هزار تومان تعیین شده است.
سخنگوی طرح افزود که این کالابرگ طوری طراحی شده است که بتواند حداقل 2100 کالری در روز برای هر فرد تأمین کند. کالاهای قابل خریداری شامل سه گروه لبنیات (شیر، پنیر، ماست)، پروتئین‌ها (گوشت گوساله، مرغ، تخم‌مرغ) و گروه حبوبات و خواروبار (قند و شکر، روغن، ماکارونی، برنج و حبوبات) هستند.

تاخیر در اجرای کالابرگ: نظرات مسئولان و نمایندگان مجلس

علی بابایی کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، در این رابطه گفت که ریشه طرح کالابرگ در قانون بودجه سال 1400 است، اما به دلیل نبود زیرساخت‌ها، اجرای آن به سال‌های بعد موکول شده است.
شاهرخ رامین، نماینده مجلس در کمیسیون اجتماعی، نیز بر اهمیت اجرای این طرح تأکید کرد و گفت که رئیس‌جمهور برای تأمین اعتبار این طرح از صندوق توسعه ملی نامه‌ای به مقام معظم رهبری ارسال کرده‌اند که با موافقت ایشان، یک میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای این طرح برداشت خواهد شد.

چرا وزارت کار در اجرای طرح کالابرگ تأخیر دارد؟

رامین در ادامه گفت: “منابع طرح کالابرگ تأمین شده است، اما وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنان احتیاط می‌کند تا منابع ریالی به حساب‌ها واریز شود. فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز آماده هستند، بنابراین زمان آن رسیده که این طرح آغاز شود.”

نتیجه‌گیری

با وجود تأخیر در اجرای نخستین مرحله یارانه کالابرگ الکترونیکی، این طرح با هدف حمایت از دهک‌های پایین جامعه و تأمین حداقل نیازهای غذایی افراد در حال پیگیری است. انتظار می‌رود که با فراهم شدن هماهنگی‌های لازم، این طرح به زودی اجرایی شود و بتواند تأثیر مثبت خود را بر زندگی مردم بگذارد.

منبع: فارس

اخبار مرتبط

09 مرداد 1404
نرخ بهره جدید اعلام شد
نرخ بهره جدید اعلام شد
گزارش‌های جدید بانک مرکزی نشان می‌دهد که نرخ بهره بین...
09 مرداد 1404 | بازارهای موازی
09 مرداد 1404
فروش اقساطی خودروهای کرمان موتور - سامانه یکپارچه فروش خودرو باز شد - لیست قیمت جدید محصولات کرمان موتور منتشر شد
فروش اقساطی خودروهای کرمان موتور - سامانه یکپارچه فروش خودرو باز شد - لیست قیمت جدید محصولات کرمان موتور منتشر شد
شرکت کرمان موتور در ادامه طرح‌های فروش متنوع خود، شرایط...
09 مرداد 1404 | بازار خودرو
09 مرداد 1404
افت سنگین شاخص کل بورس در پی فشار فروش و اخبار جدید اقتصادی
افت سنگین شاخص کل بورس در پی فشار فروش و اخبار جدید اقتصادی
هفته اول مرداد ۱۴۰۴ برای بورس پر از نوسان بود؛...
09 مرداد 1404 | اخبار بورس
09 مرداد 1404
حذف یارانه این افراد ادامه دارد؛ چگونه اعتراض کنیم؟
حذف یارانه این افراد ادامه دارد؛ چگونه اعتراض کنیم؟
در سومین مرحله طرح یسنا، حساب گروهی از مادران باردار...
09 مرداد 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *