فدوی با تاکید بر فعالیت حدود هزار ۲۵۰ واحد تولیدی مصنوعات طلای دارای کد شناسایی معتبر از ادارهکل استاندارد استان تهران، ادامه داد: براساس بررسیهای به عملآمده، گاهی عیار طلای آبشده که در آزمایشگاههایی غیر از آزمایشگاههای همکار استاندارد عیارسنجی میشوند، دارای مغایرت بوده و مردم عادی تنها حین فروش آن و با آزمون مجدد توسط خریدار، متوجه این تقلب و ضرر میشوند.
با آغاز دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا، بازار طلا، سکه و تتر با افت قیمت روبهرو شد. واکنش بازار به تحولات سیاسی را بخوانید.
سرپرست ادارهکل استاندارد استان تهران افزود: بازرسان استاندارد از ابتدای سال تاکنون، هزار و ۶۰۰ مورد نمونهبرداری از مصنوعات طلای تولید شده در استان انجام دادهاند؛ این نمونهها پس از آزمون، چنانچه دارای مغایرت در عیار مندرج باشند، برای پیگیریهای قانونی به مراجع ذیصلاح ارجاع میشوند.
لازم به ذکر است، درج کد استاندارد روی مصنوعات طلا اجباری بوده و شهروندان حتما مصنوعات دارای کد شناسایی استاندارد خریداری کنند؛ خریداران هنگام خرید مصنوع طلا، با ارسال پیامکی حاوی حرف G در ابتدای کد شناسایی به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ می توانند از اعتبار آن مصنوع اطمینان حاصل کنند.
شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی طلا، نقره و جواهر، تا ۱۹ بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاهها و رویدادهای ایران مال، میزبان بازدیدکنندگان است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0