تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۲
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 178754

چگونه از تقلب در معاملات طلا جلوگیری کنیم؟

چگونه از تقلب در معاملات طلا جلوگیری کنیم؟
قاسم فدوی، سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران، در بازدید از نمایشگاه طلا، هشدار داد که طلای آب‌شده تحت نظارت سازمان ملی استاندارد نیست و ممکن است عیار آن با واقعیت مغایرت داشته باشد. وی از خریداران خواست تنها مصنوعات دارای کد شناسایی استاندارد خریداری کنند.

به گزارش شهر بورس، قاسم فدوی در حاشیه بازدید از شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، نقره و جواهر، با هشدار به شهروندان درخصوص امکان تقلب سودجویان در عیار طلای آب‌ شده، تاکید کرد: طلای آب‌ شده مورد تایید و تحت کنترل سازمان ملی استاندارد ایران نیست.

وی با اشاره به تمایل مردم برای سرمایه‌گذاری در بازار طلا و مرسوم شدن خرید و فروش طلای آب‌شده در بین عموم، اظهار کرد: مطابق قانون، تنها مصنوعات طلای دارای کد شناسایی، تحت نظارت و پایش این اداره‌ کل است و در نتیجه ضرر و زیان ناشی از معاملات طلای آب‌شده متوجه شخص خریدار خواهد بود.

فدوی با تاکید بر فعالیت حدود هزار ۲۵۰ واحد تولیدی مصنوعات طلای دارای کد شناسایی معتبر از اداره‌کل استاندارد استان تهران، ادامه داد: براساس بررسی‌های به عمل‌آمده، گاهی عیار طلای ‌آب‌شده که در آزمایشگاه‌هایی غیر از آزمایشگاه‌های همکار استاندارد عیارسنجی می‌شوند، دارای مغایرت بوده و مردم عادی تنها حین فروش آن و با آزمون مجدد توسط خریدار، متوجه این تقلب و ضرر می‌شوند.

خبر مرتبط
ادامه روند صعودی طلا و سکه؛ مقصد بعدی کجاست؟
ادامه روند صعودی طلا و سکه؛ مقصد بعدی کجاست؟

بازار طلا و سکه روزهای پرالتهابی را سپری می‌کند و قیمت‌ها به شکل غیرمنتظره‌ای اوج گرفته‌اند. درحالی‌که برخی تحلیلگران رسیدن سکه به ۸۴ میلیون تومان و طلای ۱۸ عیار به ۷ میلیون تومان را پیش‌بینی می‌کنند، همچنان نگرانی‌ها از نوسانات شدید در بازار پابرجاست.

سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران افزود: بازرسان استاندارد از ابتدای سال تاکنون، هزار و ۶۰۰ مورد نمونه‌برداری از مصنوعات طلای تولید شده در استان انجام داده‌اند؛ این نمونه‌ها پس از آزمون، چنانچه دارای مغایرت در عیار مندرج باشند، برای پیگیری‌های قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع می‌شوند.

لازم به ذکر است، درج کد استاندارد روی مصنوعات طلا اجباری بوده و شهروندان حتما مصنوعات دارای کد شناسایی استاندارد خریداری کنند؛ خریداران هنگام خرید مصنوع طلا، با ارسال پیامکی حاوی حرف G در ابتدای کد شناسایی به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ می توانند از اعتبار آن مصنوع اطمینان حاصل کنند.

شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، نقره و جواهر، تا ۱۹ بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه‌ها و رویدادهای ایران مال، میزبان بازدیدکنندگان است.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش