اشتراک گذاری
بانک تجارت مسیر دریافت وام را آسان‌تر کرد

چه کسانی می توانند وام بدون ضامن دریافت کنند؟

تسهیل دسترسی مردم به تسهیلات خرد بدون نیاز به ضامن از سوی وزیر اقتصاد مطرح شد؛ بر این اساس، چه کسانی می توانند وام بدون ضامن دریافت کنند؟
بانک تجارت مسیر دریافت وام را آسان‌تر کرد

چه کسانی می توانند وام بدون ضامن دریافت کنند؟

تسهیل دسترسی مردم به تسهیلات خرد بدون نیاز به ضامن از سوی وزیر اقتصاد مطرح شد؛ بر این اساس، چه کسانی می توانند وام بدون ضامن دریافت کنند؟

به گزارش شهر بورس، طبق گزارش از وزارت اقتصاد و دارایی، دی ماه سال گذشته بود که نشست رئیس‌جمهوری با مدیران عامل بانک‌ها برگزار شد، نشستی که طی ۱۰ سال قبل برگزار نشده بود و بسیاری از اصلاحات الزامی نظام بانکی بر زمین مانده بود. بر این اساس، چه کسانی می توانند وام بدون ضامن دریافت کنند؟

تسهیل دسترسی مردم به تسهیلات خرد بدون نیاز به ضامن بر مبنای اعتبارسنجی و شفافیت با انتشار اسامی ابربدهکاران بانکی از اولویت‌هایی بود که از سوی وزیر اقتصاد در این نشست مطرح شد که حالا یکسال پس از آن دیدار، تحقق این موارد در کارنامه عملکرد این وزارتخانه دیده می‌شود.

انتشار مانده تسهیلات، تعهدات کلان و مانده تسهیلات و تعهدات اشخاص مرتبط برای هر یک از اشخاص حقیقی یا حقوقی، افشای اسامی ابربدهکاران بانکی در فروردین ماه گذشته و به روزرسانی آن در آذرماه، تشکیل کمیته ویژه نظارت بر نحوه مصرف تسهیلات کلان و بارگذاری صورت‌های مالی اصلی میان‌دوره‌ای به‌صورت سه‌ماهه، شش‌ماهه، نه‌ماهه و صورت‌های مالی سالانه سامانه کدال از جمله اقداماتی بود که در یکسال گذشته به سرانجام رسیده است.

تبلیغ درون‌خطی

وام بدون ضامن شامل چه کسانی می شود؟

وزارت امور اقتصادی و دارایی با توافق بانک‌های دولتی و خصوصی، ‏طرح پرداخت تسهیلات خرد بر مبنای اعتبارسنجی و یا حداقل وثایق را در دو سطح تا ۵۰ میلیون تومان و ۵۰ میلیون ریال تا ۱۰۰ میلیون تومان در گام اول برای کارکنان، بازنشستگان و مستمری بگیران دستگاه‌های دولتی، عمومی، غیردولتی و شرکت‌های بزرگ، این مصوبه را از ۲۹ دی ماه سال گذشته به بانک‌های یادشده ابلاغ کرد.

از این تاریخ تا ۱۵ آذر ماه یعنی کمتر از یک سال پس از دیدار رئیس‌جمهوری با مدیران عامل بانک‌ها، یک میلیون و ۲۹۳ هزار و ۲۱۶ فقره به مبلغ ۴۷۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد.

اعطای تسهیلات اربعین یکی دیگر از اقدامات به ثمر نشسته در راستای دسترسی مردم به تسهیلات خرد بود که به حدود ۳۱۰ هزار ۸۷۶ نفر بالغ بر مبلغ یک هزار و ۴۴۹ میلیارد تومان، تسهیلات پرداخت شد.


بیشتربخوانید: وام ازدواج در سال آینده 220 میلیون تومان شد


افزایش سرمایه ۳۵ هزار میلیارد تومانی بانک‌های دولتی

همچنین افزایش سرمایه بانک‌های دولتی به مبلغ ۳۵ هزار میلیارد تومان در آذر ماه امسال به تصویب هیات وزیران رسید و مقرر شد افزایش سرمایه بانک‌ها از محل سهامی که دولت از شرکت‌های دولتی در اختیار داشت، برای تمام بانک‌های دولتی اجرا شود.

با این اقدام نسبت کفایت سرمایه تمام بانک‌های دولتی به جز ملی و سپه به عدد ۸ درصد بر پایه صورت‌های مالی سال گذشته آنها رسیده و استاندارد می‌شود و بنابراین می‌توانند برای تسهیلات دهی به مردم در داخل و نیز در مراودات بین‌المللی از بهبود نسبت کفایت سرمایه خود استفاده کنند.

سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی شبکه بانکی در بخش دانش‌بنیان

در شهریور ماه گذشته طی تفاهمنامه وزارت اقتصاد و معاونت علمی ریاست جمهوری، برای نخستین بار بعد از سال‌ها سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی شبکه بانکی در بخش دانش‌بنیان مصوب شد که البته اضافه بر تسهیلاتی است که به شرکت‌های دانش‌بنیان تخصیص می‌یابد. این اقدام با هدف هدایت اعتبار بانکی به بخش مولد از جمله تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین انجام شد.

الزام بانک‌ها به ارائه یک نسخه از قرارداد به مشتری نیز از آبان ماه سال گذشته با دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی به رئیس کل بانک مرکزی ابلاغ شد که حالا شکل اجرایی به خود گرفته است.

از سوی دیگر، الکترونیکی شدن قراردادهای بانکی می‌تواند نقش مهمی را در کمک به بانک مرکزی برای اعمال قواعد آمره در مرحله اعطای تسهیلات و وصول مطالبات، کاهش معضلات بانک‌ها در استفاده از قراردادهای کاغذی و ادعای جعل، انکار و تردید نسبت به آنها و همچنین تسهیل دسترسی تسهیلات‌گیرندگان به مفاد و جزییات قراردادهای آنها ایفا کرده و علاوه بر ایجاد شفافیت در اعطای تسهیلات و وصول آنها بخش عمده‌ای از دعاوی و اختلافات قراردادی موجود در بانک‌ها و محاکم قضایی را کاهش دهد.

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

۲۹ مرداد ۱۴۰۴
بررسی گوشی Moto S50
بررسی گوشی Moto S50
Moto S50 یکی از گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه موتورولا است که با...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | سایر اخبار
۲۹ مرداد ۱۴۰۴
فروش دزهراوی در مهر 23 درصد کاهش داشت
فروش دزهراوی در مهر 23 درصد کاهش داشت
شرکت داروسازی زهراوی (دزهراوی) طی یک قرارداد به عنوان تامین...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۲۹ مرداد ۱۴۰۴
نماد زدشت | نماد بورسی شرکت مجتمع کشت و صنعت خرمدره - اخبار
نماد زدشت | نماد بورسی شرکت مجتمع کشت و صنعت خرمدره - اخبار
شرکت مجتمع کشت و صنعت و دامپروری و مرغداری دشت...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | اخبار کدال
۲۹ مرداد ۱۴۰۴
قیمت بیت‌کوین و اتریوم امروز شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۴؛ صعود بیت‌کوین
قیمت بیت‌کوین و اتریوم امروز شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۴؛ صعود بیت‌کوین
صندوق‌های سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال روز سه‌شنبه شاهد جریان خروجی...
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | ارزهای دیجیتال

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *