تلگرام شهر بورس

تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱
کد خبر : 132238

چه خودرویی قرار است جایگزین پژو پارس محبوب شود؟

چه خودرویی قرار است جایگزین پژو پارس محبوب شود؟
با توجه به پایان مهلت تولید پژو پارس، ایران خودرو تصمیم خود را برای عرضه خودرو جایگزین پژو پارس اعلام کرد.

به گزارش شهر بورس، اگر اخبار خودرو را دنبال کرده باشید، مستحضر هستید که خودرو پژو پارس به‌دلیل عدم توانایی در پاس کردن استانداردهای ۸۵ گانه، مجوز تولید و عرضه را نتوانست از سازمان ملی استاندارد ایران دریافت کند.

با توجه به رایزنی‌های ایران خودرو با وزارت صمت و سازمان ملی استاندارد که منجر به تمدید چندین باره مجوز تولید پژو پارس شد، احتمالا تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۳، پرونده تولید و عرضه پرشیا محبوب، برای همیشه بسته خواهد شد. بر همین اساس افرادی که پیش‌تر نوبت دریافت خودرو پژو پارس را در سامانه یکپارچه عرضه خودرو برای تاریخ بعد از خرداد ماه دارند، پیامک‌های طرح جایگزینی ایران خودرو را جدی بگیرند. مدیر عامل شرکت ایران خودرو چندی پیش اعلام کرده بود پژو پارسی برای تحویل به دارندگان حواله این خودرو وجود ندارد!

بر اساس اعلام سازمان ملی استاندارد، تمامی تیپ‌های پژو پارس اعم از موتور XU۷ (معمولی)، پژو پارس سال، پژو پارس LX با موتور TU۵، پارس ELX با موتور TU۵، پژو پارس ELX با موتور TU۵P، پژو پارس ELX با موتور XU۷، پژو پارس ELX با موتور XUM، پژو پارس دوگانه سوز و پژو پارس اتوماتیک، تنها تا پایان خردادماه ۱۴۰۳ تولید خواهند شد و شرکت ایران خودرو موظف است با توجه به پیش‌فروش این محصول برای تاریخ بعد از خردادماه، طرح تبدیل و جایگزینی را در اختیار متقاضیان قرار دهد.
پژو پارس در سال ۱۳۷۹ به‌عنوان نسخه فیس لیفت شده پژو ۴۰۵ توسط ایران خودرو معرفی شد؛ فیس لیفتی که به دل تمام مردم نشست و توانست به محبوبیت بالایی دست پیدا کند. تقاضای زیاد مردم برای تهیه این خودرو، منجر به تولید تیپ‌های گوناگونی از آن شد. محصولی که بعد از گذشت ۲۴ سال هنوز هم در بازار طرفداران خود را دارد و حتی در بازار آزاد خرید و فروش جزو خودروهای پر تقاضا محسوب می‌شود. اما دیگر وقت وداع با این این خودرو دوست‌داشتنی فرا رسیده است.

اما برای دارندگان حواله پژو پرشیا، چه خودرویی در نظر گرفته شده است؛ چه خودرویی قرار است جایگزین پژو پارس محبوب شود؟

هنوز به‌طور مشخص جایگزینی برای پژو پارس از سوی ایران خودرو معرفی نشده، اما با توجه به ظرفیت‌های شکل گرفته برای تولید سورن پلاس، احتمالا این خودرو که از لحاظ سواری و کیفیت ساخت به سدان اصالتا فرانسوی نزدیک است، جایگزین پژو پارس می‌شود.

البته قیمت کارخانه سورن پلاس حدود ۱۰۰ میلیون تومان گران‌تر از پژو پارس بوده و در همین راستا احتمال دارد که ایران خودرو تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی در اختیار دارندگان حواله پژو پارس قرار دهد تا با خیالی آسوده‌تر در این طرح جایگزینی شرکت کنند.


بیشتر بخوانید:شرایط طرح فروش فوری سه محصول ایران خودرو اعلام شد


مشخصات فنی سورن پلاس، جایگزین پژو پارس

سمند سورن پلاس (کد کلاس ۵۸۴۰۲) به یک پیشرانه XU۷p (نسخه بهبود یافته XU۷) مجهز شده که دارای حجم ۱۷۶۱ سی‌سی و ۸ سوپاپ است. این پیشرانه از نوع تنفس طبیعی بوده که توانایی تولید قدرت ۹۸ اسب بخار و گشتاور ۱۴۶ نیوتن‌متر را دارد. توان تولیدی این پیشرانه به‌وسیله یک جعبه دنده دستی ۵ سرعته به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. لازم به ذکر است که سمند سورن پلاس نسخه دنده اتومات ندارد.

مصرف ترکیبی سوخت سورن پلاس در هر ۱۰۰ کیلومتر برابر با ۷.۰۶ لیتر است. جایگزین پژو پارس در مدت زمان ۱۳ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و وزن سورن پلاس نیز حدودا ۱۲۴۰ کیلوگرم است.

آپشن ها، امکانات و تجهیزات رفاهی سورن پلاس

جایگزین پژو پارس با سورن پلاسی که در بازار مشاهده می‌کنید از لحاظ پیشرانه، کروز کنترل و رینگ آلومینیومی دارای تفاوت‌هایی است. همان‌طور که ذکر شد پیشرانه این محصول بر خلاف کد کلاس ۳۰ از نوع EF۷ نیست و رینگ‌های آلومینیومی با رینگ‌های فولادی جایگزین شده‌اند.

امکانات و آپشن های رفاهی سورن پلاس کد کلاس ۵۸۴۰۲ به شرح زیر است:

سیستم کنترل کشش
سیستم کنترل پایداری
ترمز ضد قفل، توزیع الکتریکی نیروی ترمز
ترمز دیسکی برای چرخ‌های جلو و کاسه‌ای برای چرخ‌های عقب
سیستم تهویه اتومات
مانیتور ۷ اینچی لمسی
دوربین دنده عقب
چراغ مه‌شکن جلو و عقب
چراغ بدرقه
آینه‌های برقی با قابلیت جمع شدن
چراغ نقشه‌خوان تلسکوپی
سنسور پارک عقب ۴ گانه
سیستم سنجش فشار باد تایر TPMS
رینگ‌های ۱۵ اینچی فولادی
تنظیم برقی شش حالته صندلی‌های سرنشینان جلو
امکان خواباندن صندلی‌های ردیف عقب برای افزایش محفظه بار صندوق
سیستم راهنمای تعویض دنده
دی لایت
کابین سمند سورن پلاس

سورن پلاس یا پژو پارس؛ کدام را می‌پسندید؟

متاسفانه هر دو این خودروها از کیفیت چندان بالایی بهره نمی‌برند؛ اما مردم ظاهر پژو پارس را به‌دلیل القای حس ابهت، بیشتر دوست داشتند. چیزی که مشخص است این است که ظرفیت تولید پیشرانه پژو پارس در بین دو محصول سورن پلاس جدید و تارا پخش خواهد شد. موتور XU۷ plus برای سمند سورن پلاس و موتور تیو فایو برای تارا استفاده خواهد شد.

منبه: گجت نیوز

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک توسعه تعاون

کارگزاری بانک سپه

کارگزاری بانک صادرات

ملل

پراپ تریدینگ