تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 151661

چرا کاهش محرومیت در مناطق شهری کمتر بوده است؟

چرا کاهش محرومیت در مناطق شهری کمتر بوده است؟
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، اعلام کرد که نرخ محرومیت در مناطق شهری و روستایی به‌ویژه در دو دهه اخیر با شدت بیشتری کاهش یافته است.

به گزارش شهر بورس، بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، با اشاره به روند کاهشی محرومیت در کشور اظهار داشت که دسترسی به امکانات ضروری زندگی مانند آب، برق، گاز و مسکن ایمن طی چهار دهه گذشته به‌طور قابل‌توجهی بهبود یافته است. به گفته او، این روند به‌ویژه در دو دهه اخیر سرعت بیشتری گرفته و بررسی‌ها نشان می‌دهد که نرخ محرومیت در کشور از ۱۸.۲ درصد در سال ۱۳۸۵ به ۳.۱ درصد در سال ۱۴۰۰ کاهش یافته است.

او همچنین به کاهش نرخ محرومیت در مناطق شهری و روستایی اشاره کرد و گفت: «در مناطق شهری، نرخ محرومیت از ۱۰ درصد در سال ۱۳۸۵ به کمتر از ۲ درصد در سال ۱۴۰۰ کاهش یافته و در مناطق روستایی نیز این نرخ از ۳۳ درصد به ۷ درصد رسیده است. این به معنای خروج ۹.۳ میلیون نفر از جمعیت کشور از وضعیت محرومیت است.»

نگاهداری تصریح کرد که بیشترین کاهش محرومیت در مناطق روستایی مربوط به استان‌های کهگیلویه ‌و بویراحمد، خراسان‌شمالی و کرمانشاه بوده است که به ترتیب ۵۴، ۵۳ و ۴۳ درصد از خانوارهای این مناطق از محرومیت شدید خارج شده‌اند. از سوی دیگر، استان‌هایی مانند بوشهر، البرز و مازندران کمترین کاهش محرومیت را تجربه کرده‌اند.

در مناطق شهری، استان‌های خراسان‌شمالی، کرمانشاه و ایلام بیشترین کاهش نرخ محرومیت را داشته‌اند، در حالی که در استان‌هایی مانند تهران، چهارمحال ‌و بختیاری و بوشهر این کاهش کمتر بوده است.

خبر مرتبط
زیرمجموعه گروه مالی شهر عرضه اولیه می‌شود
زیرمجموعه گروه مالی شهر عرضه اولیه می‌شود

مدیرعامل گروه مالی شهر، از پذیرفته شدن یکی از زیرمجموعه‌های این شرکت در فرابورس ایران خبر داد و گفت: شرکت شهر آتیه عرضه اولیه می‌شود. 

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون