تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 158760

مدیرعامل گروه مالی فیروزه:

چرا بازار سرمایه در مسائل کلان بی‌اهمیت شده است؟/ فعالیت ۱۰ میلیون نفر در کریپتو مقابل ۱۷۰ هزار نفر در بورس

چرا بازار سرمایه در مسائل کلان بی‌اهمیت شده است؟/ فعالیت ۱۰ میلیون نفر در کریپتو مقابل ۱۷۰ هزار نفر در بورس
مدیرعامل گروه مالی فیروزه گفت: سطح اهمیت بازار سرمایه در مسائل کلان بی‌اهمیت شده است. در همه شرایط می‌شود در بازار سرمایه سود کرد. در بازار سرمایه، صندوق‌های طلا حدود ۹۰ درصد طی یک سال سود دادند.

رامین ربیعی، مدیرعامل گروه مالی فیروزه، در پنل «تحلیل پوشش‌های ریسک در بهینه‌سازی سبد سرمایه‌گذاری و مدیریت ریسک» اظهار داشت: ای کاش پیش از سال ۹۹ ابزار پوشش ریسک را در بازار مالی می‌داشتیم. در بازارهای مالی کشورهای دیگر، دوره‌های طولانی‌مدت رونق و رکود باعث شکل‌گیری ابزار پوشش ریسک شده است.

وی افزود: به بیان دیگر، مدیران دارایی پیدا شدند که می‌خواستند دستشان باز باشد، وام بگیرند و قراردادهای خاص ببندند و در نهایت ابزارهای پیچیده‌ای طراحی کردند که در دوران رونق و رکود گیر نیفتند. فلسفه شکل‌گیری ابزار پوشش ریسک حفظ ثروت بوده است. اگر صندوق‌هایی مثل دارایکم در کشورهای توسعه‌یافته بود، حمله آربیتراژی اتفاق می‌افتاد و باعث می‌شد که ۶۰ درصد زیر قیمت NAV معامله نشود.

ربیعی با اشاره به اهمیت بازار سرمایه تصریح کرد: سطح اهمیت بازار سرمایه در مسائل کلان بی‌اهمیت شده است. در همه شرایط می‌شود در بازار سرمایه سود کرد. در بازار سرمایه، صندوق‌های طلا حدود ۹۰ درصد طی یک سال سود دادند. اگر صندوق‌های طلا نبود، همین پول هم از بازار سرمایه خارج می‌شد. طی دو سال اخیر، کسی که در درآمد ثابت بوده برنده بوده است. اگر صندوق‌های درآمد ثابت نبودند این اتفاق رخ نمی‌داد.

چرا بازار سرمایه در مسائل کلان بی‌اهمیت شده است؟ فعالیت ۱۰ میلیون نفر در کریپتو مقابل ۱۷۰ هزار نفر در بورس

خبر مرتبط
ناترازی بانک‌ها؛ چالشی پیچیده برای اقتصاد
ناترازی بانک‌ها؛ چالشی پیچیده برای اقتصاد

ناترازی بانک‌ها، به‌ویژه در شرایط فعلی اقتصاد ایران، از بحران نقدشوندگی دارایی‌ها تا تأثیر وام‌های تکلیفی، به یکی از چالش‌های پیچیده و بحرانی تبدیل شده است.

وی ادامه داد: این ذات بازار سرمایه است که وقتی مردم پول از دست می‌دهند ناراحت می‌شوند. وسواس زیاد روی ریسک ما را به نقطه‌ای رسانده است که بازار سرمایه را در ایران کم‌اهمیت کرده است.

مدیرعامل گروه مالی فیروزه همچنین با اشاره به فعالیت در بازارهای دیگر اظهار داشت: ماه گذشته ۱۷۰ هزار نفر در بازار سهام فعال بودند اما در بازار کریپتو ۱۰ میلیون نفر فعال هستند. این در حالی است که ممکن است در بازار کریپتو مردم کل پولشان را از دست بدهند.

ربیعی با بیان اینکه به‌شدت نیازمند صندوق‌های پوشش ریسک هستیم، تأکید کرد: اگر چنین ابزارهایی وجود داشت، می‌توانستیم در دوره‌های مختلف اقتصادی از آن‌ها بهره ببریم و سرمایه‌گذاران را از ضررهای احتمالی مصون نگه داریم.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون