به گزارش شهر بورس، در واپسین روزهای مرداد قیمت طلا و سکه روند متوازنی نداشت و قطعات سکه هر سه روند را داشتند. بعد از بازگشایی بازارهای جهانی قیمت انس افزایش پنج دلاری داشت و در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۱۸۹۴ دلار معامله شد. قیمت دلار نیز متاثر از خبر آغاز سفر منابع بلوکه شده ایران از کره جنوبی به مقصد سوئیس، کاهش محدودی داشت. به نظر میرسد امروز قیمت طلا و سکه از فاکتورهای اثرگذار بر بازار تبعیت کرد و هر سه روند را پشت سر گذاشت.
فعالان بازار فلز زرد در پیش بودن اربعین را دلیل فاز کاهشی قیمت طلا و سکه میدانند. به اعتقاد آنها تقاضا به حداقل رسیده و این موضوع به رکود بازار فلز زرد دامن زده است.
تشدید کاهش قیمت در بازار طلا در آستانه اربعین
در همین راستا ابراهیم محمدولی رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به نوسانات قیمت در بازار فلز زرد به تجارتنیوز گفت: «علاوه بر نوسانات کاهشی قیمت دلار، کاهش قیمت اونس جهانی نیز به تشدید کاهش قیمت در بازار فلز زرد دامن زده است.»