اشتراک گذاری
راهکارهای دولت و نهادهای مالی در کاهش نوسانات دلار

پیش‌بینی قیمت دلار در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / امید به مذاکرات، نرخ ارز را کاهشی کرد

در پی سیگنال‌های مثبت از احتمال آغاز مذاکرات میان ایران و آمریکا، قیمت دلار در روز دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ با کاهش پلکانی به کانال ۸۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد.
راهکارهای دولت و نهادهای مالی در کاهش نوسانات دلار

پیش‌بینی قیمت دلار در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / امید به مذاکرات، نرخ ارز را کاهشی کرد

در پی سیگنال‌های مثبت از احتمال آغاز مذاکرات میان ایران و آمریکا، قیمت دلار در روز دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ با کاهش پلکانی به کانال ۸۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد.

به گزارش شهر بورس، بازار ارز در روز دوشنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ تحت تأثیر اخبار مثبت سیاسی مبنی بر افزایش احتمال مذاکرات میان ایران و آمریکا، با کاهش نرخ دلار مواجه شد. معاملات این روز با بازگشایی دلار در کانال ۸۵ هزار تومان آغاز شد و در ادامه با روندی نزولی، این ارز تا محدوده ۸۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد.

در پایان دادوستدهای روز دوشنبه، قیمت دلار به ۸۴ هزار و ۴۵۰ تومان رسید که نسبت به روز یکشنبه، کاهش قابل‌توجهی معادل ۱,۶۵۰ تومان را ثبت کرد.

بررسی وضعیت بازار در ساعات ابتدایی روز دوشنبه نشان می‌دهد که عرضه و تقاضا در تعادل قرار داشت، اما با انتشار اخباری مبنی بر افزایش احتمال توافق میان ایران و آمریکا و احتمال برگزاری دور جدیدی از گفت‌وگوها، سمت تقاضا تضعیف شد و جو فروش در بازار تقویت گردید.

تبلیغ درون‌خطی

از جمله اظهارات تأثیرگذار در فضای سیاسی، صحبت‌های عباس عراقچی بود که اعلام کرد رژیم صهیونیستی مانع پیشبرد مذاکرات شده، اما در صورت تمرکز بر هدف اصلی آمریکا مبنی بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، دستیابی به توافق دور از انتظار نیست. این اظهارات موجب شد نرخ دلار در ساعاتی پس از انتشار خبر، بیش از هزار تومان کاهش یابد.

بسیاری از فعالان بازار معتقدند در صورت تداوم روند مثبت تحولات سیاسی، قیمت دلار احتمالاً به محدوده کف قبلی خود در حوالی ۸۰ هزار تومان بازمی‌گردد.

در سایر بازارهای موازی، قیمت درهم امارات با ۴۵۰ تومان کاهش به ۲۳ هزار و ۲۵۰ تومان رسید. همچنین نرخ تتر در لحظه تنظیم این گزارش به ۸۵ هزار تومان کاهش یافت که هزار تومان کمتر از روز یکشنبه بود.

در بازار ارزهای دیگر نیز نرخ پوند انگلیس به ۱۱۲ هزار و ۲۲۰ تومان و قیمت یورو به ۹۵ هزار و ۶۵۰ تومان رسید.

از سوی دیگر، در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، قیمت اسکناس دلار در روز دوشنبه با ۲۴ تومان رشد به رقم ۷۱ هزار و ۳۳ تومان رسید. همچنین نرخ حواله دلار (دلار توافقی) نیز با افزایش ۲۴ تومانی، در سطح ۶۹ هزار و ۹۹ تومان کشف قیمت شد.

منبع: تجارت‌نیوز

اخبار مرتبط

07 مرداد 1404
نایب رئیس اتاق بازرگانی تبریز، در آیین گشایش پرواز مستقیم...
07 مرداد 1404 | بخش های خبری
07 مرداد 1404
07 مرداد 1404
عملکرد تالار صادراتی بورس کالا در هفته گذشته
عملکرد تالار صادراتی بورس کالا در هفته گذشته
ورود محصولات فولاد مبارکه به تالار صادراتی بورس کالا، مسیر...
07 مرداد 1404 | اخبار بورس
07 مرداد 1404
طلا به‌عنوان دارایی امن سنتی
طلا به‌عنوان دارایی امن سنتی
قیمت طلا در هفته آینده احتمالاً در محدوده ثبات باقی...
07 مرداد 1404 | بازار ارز و طلا

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *