تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۰۰
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 186160

وام عیدانه 100 میلیونی بانک رفاه برای بازنشستگان؛ شرایط و جزئیات

وام عیدانه 100 میلیونی بانک رفاه برای بازنشستگان؛ شرایط و جزئیات
بانک رفاه در جشنواره عیدانه 1404 برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی، وام 100 میلیون تومانی با بازپرداخت 36 ماهه و سود 18 درصد در نظر گرفته است. این وام به قید قرعه به 400 نفر از متقاضیان واجد شرایط پرداخت خواهد شد.

به گزارش شهر بورس، بانک رفاه در جشنواره عیدانه 1404 تسهیلات ویژه‌ای را برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در نظر گرفته است. در این طرح، 400 نفر از افراد واجد شرایط می‌توانند از وام 100 میلیون تومانی با سود 18 درصد و بازپرداخت 36 ماهه بهره‌مند شوند.

شرایط شرکت در جشنواره عیدانه بانک رفاه

این جشنواره از 10 اسفندماه 1403 تا 15 فروردین‌ماه 1404 برگزار می‌شود و تمامی بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که حقوق خود را از بانک رفاه دریافت می‌کنند، امکان شرکت در آن را دارند. متقاضیان با هر یک میلیون تومان موجودی در حساب خود، یک امتیاز در قرعه‌کشی کسب می‌کنند.

مهر آیندگان

در این جشنواره، علاوه بر وام 100 میلیونی، کمک‌هزینه‌های رفاهی و سفر نیز به متقاضیان پرداخت خواهد شد. در جدول زیر، جزئیات این تسهیلات ارائه شده است:

نوع تسهیلات مبلغ (تومان) تعداد برندگان نحوه پرداخت
وام عیدانه 100,000,000 400 نفر قرعه‌کشی
کمک هزینه سفر 10,000,000 1,000 نفر قرعه‌کشی
کمک هزینه رفاهی 150,000,000 4 نفر قرعه‌کشی

شرایط بازپرداخت وام عیدانه 1404 بانک رفاه

برندگان قرعه‌کشی وام 100 میلیون تومانی، موظف به بازپرداخت آن طی 36 ماه خواهند بود. میزان اقساط ماهانه وام و سود نهایی آن در جدول زیر قابل مشاهده است:

خبر مرتبط
فرصت ویژه برای دانشجویان؛ آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی ۱۴۰۴
فرصت ویژه برای دانشجویان؛ آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی ۱۴۰۴

صندوق رفاه دانشجویان ثبت‌نام وام‌های تحصیلی، شهریه، ضروری و ودیعه مسکن را آغاز کرد. دانشجویان تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ فرصت دارند درخواست خود را ثبت کنند.

مبلغ وام (تومان) نرخ سود مدت بازپرداخت مبلغ قسط ماهانه (تومان) سود کل وام (تومان) مبلغ نهایی بازپرداخت (تومان)
100,000,000 18% 36 ماه 3,615,000 30,148,000 130,148,000

متقاضیان برای شرکت در این جشنواره نیازی به حفظ حداقل موجودی حساب ندارند و تنها میزان موجودی آن‌ها در طول برگزاری جشنواره برای کسب امتیاز ملاک قرار می‌گیرد.

منبع: تجارت نیوز

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون