اشتراک گذاری
آخرین خبر از واریز مرحله سوم سود سهام عدالت

واریز ۷ همت باقی‌مانده سود سهام عدالت در انتظار همکاری شرکت‌ها

دستیار رئیس سازمان بورس از باقی‌ماندن ۷ همت سود سهام عدالت خبر داد و اعلام کرد که پرداخت این مبلغ منوط به همکاری شرکت‌هایی است که هنوز سود سهام را واریز نکرده‌اند.
آخرین خبر از واریز مرحله سوم سود سهام عدالت

واریز ۷ همت باقی‌مانده سود سهام عدالت در انتظار همکاری شرکت‌ها

دستیار رئیس سازمان بورس از باقی‌ماندن ۷ همت سود سهام عدالت خبر داد و اعلام کرد که پرداخت این مبلغ منوط به همکاری شرکت‌هایی است که هنوز سود سهام را واریز نکرده‌اند.

به گزارش شهر بورس، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت اعلام کرد که حدود ۷ همت از سود سهام عدالت هنوز به حساب سهامداران واریز نشده و سازمان بورس امیدوار است با همکاری شرکت‌های باقیمانده، این مبالغ به‌زودی پرداخت شود.

 سود سهام عدالت در دو مرحله پرداخت می‌شود

مهدی حاجی‌وند در توضیح روند پرداخت سود گفت: «هر سال شرکت‌های بورسی مجمع عمومی عادی سالیانه برگزار می‌کنند و بر اساس عملکرد مالی تصمیم می‌گیرند که چه میزان سود بین سهامداران تقسیم شود. این موضوع بخشی از سازوکار طبیعی مدیریت شرکت‌هاست.»

او افزود: «در حال حاضر ۴۹ شرکت وجود دارد که بخشی از سهام آن‌ها در قالب سهام عدالت به مردم واگذار شده است. زمان برگزاری مجامع این شرکت‌ها متفاوت است و برخی از آن‌ها در ماه‌های شهریور، مهر و آبان تشکیل جلسه می‌دهند.»

تبلیغ درون‌خطی

به گفته حاجی‌وند، پس از برگزاری مجمع، شرکت‌ها تا چهار ماه مهلت قانونی برای واریز سود به سهامداران دارند. به همین دلیل پرداخت سود سهام عدالت معمولاً در دو مرحله انجام می‌شود تا همه شرکت‌ها فرصت انجام تعهدات خود را داشته باشند.

 دلیل تأخیر در پرداخت سود سهام عدالت

دستیار رئیس سازمان بورس با اشاره به تأخیر برخی شرکت‌ها در پرداخت سود گفت: «متأسفانه تعدادی از شرکت‌ها در این زمینه همکاری لازم را نداشته‌اند. برگزاری مجامع و مسائل داخلی شرکت‌ها گاهی روند پرداخت سود را به تعویق می‌اندازد. علاوه بر این، برخی شرکت‌ها ملاحظات خاص مالی و اجرایی خود را دارند.»

 اقدامات نظارتی سازمان بورس

او تاکید کرد که سازمان بورس ابزارهای قانونی برای برخورد با شرکت‌های متخلف در اختیار دارد. حاجی‌وند گفت: «در صورت تخلف، سازمان بورس می‌تواند از شرکت‌ها شکایت کند، تذکر دهد یا جریمه اعمال کند. تاکنون نیز از این اختیارات استفاده شده و اخطارهای لازم صادر شده است.»

 انتظار سهامداران برای واریز کامل سود

این مقام مسئول در پایان اظهار داشت: «امیدواریم شرکت‌های متخلف هرچه سریع‌تر همکاری کنند تا ۷ همت باقی‌مانده از سود سهام عدالت به همراه سود عملکرد مالی سال ۱۴۰۳ شرکت‌ها به حساب سهامداران مشمول واریز شود.»


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط

۱۲ مهر ۱۴۰۴
فروش اقساطی مدیران خودرو آغاز شد + شرایط ثبت‌نام
فروش اقساطی مدیران خودرو آغاز شد + شرایط ثبت‌نام
فروش جدید خودروی لوکس فونیکس توسط مدیران خودرو از روز...
۱۲ مهر ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۱۲ مهر ۱۴۰۴
میزان حقوق مادران در ایام بارداری + جزییات جدید و نحوه پرداخت
میزان حقوق مادران در ایام بارداری + جزییات جدید و نحوه پرداخت
معاون اشتغال وزیر کار اعلام کرد که حداقل دستمزد امسال...
۱۲ مهر ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۱۲ مهر ۱۴۰۴
نرخ دلار حواله و اسکناس در بازار ارز تجاری امروز...
۱۲ مهر ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۱۲ مهر ۱۴۰۴
چالش های صنعت خودرو در سطح جهانی
چالش های صنعت خودرو در سطح جهانی
صنعت خودروسازی اروپا در بحرانی عمیق فرو رفته است؛ بحرانی...
۱۲ مهر ۱۴۰۴ | بازار خودرو

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *