تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۹:۵۵
زمان مطالعه: 5 دقیقه
کد خبر : 141124

همدستی براندازان و تندروهای داخلی، تبلیغات علیه پزشکیان و تاثیر آن بر انتخابات

همدستی براندازان و تندروهای داخلی، تبلیغات علیه پزشکیان و تاثیر آن بر انتخابات
تبلیغات منفی علیه پزشکیان و کاهش مشارکت، دو روی یک سکه بودند که هدفشان تضعیف انتخابات بود؛ اما مردم با مشارکت خود به این تبلیغات پاسخ دادند.

به گزارش شهر بورس، در زمان تبلیغات انتخاباتی، نوعی همسویی میان نیروهای تندرو داخلی و براندازان خارجی مشاهده شد. این نیروها در دو موضوع مشترک بودند؛ تبلیغ علیه پزشکیان و کاهش مشارکت در انتخابات. تبلیغ علیه پزشکیان به معنای این بود که به او رای ندهید و این یعنی مشارکت نکنید. زیرا بخش مهمی از رای‌دهندگان به پزشکیان افرادی بودند که تصمیم قطعی داشتند به نامزد‌های دیگر رای ندهند و اگر به پزشکیان هم رای نمی‌دادند، در انتخابات شرکت نمی‌کردند.

تبلیغات علیه پزشکیان و تاثیر آن بر مشارکت

تبلیغ علیه پزشکیان و کاهش مشارکت دو روی یک سکه بودند. فرض کنید میزان مشارکت در دور دوم به اندازه ۴۰ درصد دور اول بود و ۶ میلیون نفر کمتر شرکت می‌کردند. در این صورت، مطابق برآوردها، این کاهش مشارکت منجر به کاهش حدود ۴/۸ میلیون از رای‌های پزشکیان و ۱/۲ میلیون از رای‌های جلیلی می‌شد. زیرا مشارکت‌کنندگان به نسبت ۸۰ به ۲۰ یا ۷۵ به ۲۵ به سود پزشکیان رای می‌دادند.

منافع همسو و شکست نیروهای مخالف

کاهش مشارکت به سود دو گروه بود؛ براندازان خارجی و تندروهای داخلی که هر دو منافع همسویی داشتند. حامیان خارجی این ایده از بالادست خود دستور می‌گرفتند، ولی طرفداران داخلی این ایده، خط‌ مشی خود را چگونه با خواست رهبری تطبیق و همسو معرفی می‌کنند؟ هیچ راهی برای این کار وجود ندارد. هر دو شکست فاحشی خوردند تا روز یکشنبه که آقای پزشکیان در مجلس چنین گفت: این مردم عزیزی که آمدند علی‌رغم تبلیغاتی که می‌کردند که نیایند پای صندوق‌های رأی،… آمدند و مشت محکمی به دهان آدم‌هایی که از خارج و داخل نشسته بودند و تبلیغ می‌کردند، زدند.

واکنش مردم و افزایش مشارکت

پزشکیان هیچ تعریضی نسبت به رای‌نداده‌ها نکرد. پس از دور اول به‌صراحت گفته بود که ۶۰ درصد نیامدند و گفتند شما را قبول نداریم و ما همه شکست خوردیم. ولی این رفتار مردم با اینکه عده‌ای تمام‌قد برای تبلیغ علیه رای دادن وارد شوند، تفاوت دارد. در دور دوم حدود ۱۶ درصد مردم نسبت به دور اول به رای‌دهندگان اضافه شدند (با احتساب ۶ درصدی که دور اول رای داده بودند و دور دوم شرکت نکردند). این ۱۶ درصد مخالفت جدی با تبلیغ‌کنندگان علیه مشارکت انتخاباتی کردند و پاسخی مؤثر و کوبنده به تبلیغاتچی‌های داخلی و خارجی علیه اصل مشارکت بود.

خبر مرتبط
چگونه شعارهای انتخاباتی پزشکیان را با گران شدن خودرو داخلی باور کنیم؟
چگونه شعارهای انتخاباتی پزشکیان را با گران شدن خودرو داخلی باور کنیم؟

در روزهای اخیر افزایش نرخ فروش کارخانه ای دو خودروساز بزرگ کشور واکنش هایی را در سطح رسانه ها و فضای عمومی برانگیخته است.

سوءاستفاده از سخنان پزشکیان

حال این جملات روشن را به مستمسکی علیه پزشکیان تبدیل کرده‌اند که چرا علیه رای‌نداده‌ها حرفی زده است؟ درحالی‌که هرکس متن را بشنود یا بخواند، متوجه می‌شود که این جملات علیه تبلیغاتچی‌های مخالف مشارکت بود. شاید در میان طرفداران پزشکیان کسانی بودند که در دور اول و حتی دور دوم رای نداده‌اند و همه اینها نیز صادقانه و براساس فهم و وجدان خود رای ندادند. بسیاری از آنها نیز با دیدن نتیجه دور دوم خوشحال شده‌اند و آماده حمایت هستند. وظیفه پزشکیان احیای امر سیاست از طریق تامین نسبی خواست این افراد است.

منبع: اطلاعات

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون