اشتراک گذاری
افزایش مصرف آب تهرانی ها - پیش بینی وضعیت آب و هوا در هفته آینده

هشدار هواشناسی؛ آغاز بارندگی در 17 استان

سازمان هواشناسی از آغاز بارش برف و باران در 17 استان کشور خبر داد. این سامانه بارشی، علاوه بر بارندگی، با کاهش محسوس دما همراه خواهد بود.
افزایش مصرف آب تهرانی ها - پیش بینی وضعیت آب و هوا در هفته آینده

هشدار هواشناسی؛ آغاز بارندگی در 17 استان

سازمان هواشناسی از آغاز بارش برف و باران در 17 استان کشور خبر داد. این سامانه بارشی، علاوه بر بارندگی، با کاهش محسوس دما همراه خواهد بود.

به گزارش شهر بورس، سازمان هواشناسی اعلام کرد که از امروز یکشنبه، 14 استان کشور شاهد بارش برف و باران، رعدوبرق و وزش باد شدید خواهند بود. این بارش‌ها که در برخی مناطق با گردوخاک همراه است، در استان‌های گیلان، اردبیل، مازندران، آذربایجان شرقی و غربی، زنجان، کردستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شرق و جنوب خوزستان، همدان، مرکزی و قزوین رخ می‌دهد.

تشدید بارندگی در روزهای آینده

طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی، فردا دوشنبه فعالیت سامانه بارشی افزایش خواهد یافت و علاوه بر مناطق ذکر شده، استان‌های کرمانشاه، ایلام، نیمه شمالی فارس، البرز، تهران، قم، سمنان، گلستان، خراسان شمالی و برخی نقاط استان‌های اصفهان، کرمان و بوشهر نیز درگیر بارش خواهند شد. این سامانه تا سه‌شنبه به سواحل مرکزی و شرقی خزر، شمال شرق، شرق و جنوب کشور گسترش پیدا می‌کند و چهارشنبه و پنجشنبه بارش‌ها به شمال شرق کشور محدود خواهد شد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، از دوشنبه تا پایان هفته، وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور ادامه خواهد داشت و احتمال وقوع گردوخاک در برخی مناطق وجود دارد. همچنین، دوشنبه خلیج فارس و از سه‌شنبه تا پنجشنبه، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و طوفانی خواهد بود.

تبلیغ درون‌خطی

هواشناسی استان تهران اعلام کرده است که امروز آسمان تهران قسمتی ابری تا نیمه ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد و غبار صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود. بیشینه دمای امروز تهران به 11 و کمینه آن به 3 درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید. فردا دوشنبه، آسمان تهران نیمه ابری خواهد بود و بارش پراکنده باران و برف همراه با کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس گزارش‌ها، دمای هوای تهران تا سه‌شنبه به طور محسوسی کاهش می‌یابد و در روز سه‌شنبه به صفر درجه خواهد رسید. از چهارشنبه نیز آسمان تهران به تدریج صاف تا قسمتی ابری شده و دمای هوا به طور نسبی افزایش خواهد یافت.

سازمان هواشناسی اعلام کرده که از امروز تا پایان هفته، کاهش دما در استان‌های تحت تاثیر سامانه بارشی به ویژه در مناطق کوهستانی و سردسیر محسوس خواهد بود و همراه با کولاک برف در ارتفاعات است.

منبع: اکوایران

اخبار مرتبط

12 تیر 1404
احتمال انتشار جدول خاموشی
احتمال انتشار جدول خاموشی
مدیرعامل شرکت توانیر با هشدار رشد قابل‌توجه مصرف برق طی...
12 تیر 1404 | بخش های خبری
12 تیر 1404
رشد ۱۰۶ درصدی دزاگرس؛ ۱۴۰۳ سال طلایی در سودآوری و رشد
رشد ۱۰۶ درصدی دزاگرس؛ ۱۴۰۳ سال طلایی در سودآوری و رشد
شهر بورس گزارش می‌دهد؛
عملکرد مالی زاگرس دارو در خرداد ۱۴۰۴
شرکت دارویی و نهاده‌های زاگرس دارو پارسیان(دزاگرس) در خردادماه ۱۴۰۴...
12 تیر 1404 | اخبار بورس
12 تیر 1404
تمدید زمان افتتاح حساب وکالتی، فرصت دوباره ای برای خریداران...
12 تیر 1404 | بازار خودرو
12 تیر 1404
قیمت طلای جهانی کاهش یافت
قیمت طلای جهانی کاهش یافت
قیمت طلا در بازارهای جهانی در پی داده‌های ضعیف اشتغال...
12 تیر 1404 | بازار ارز و طلا

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *