نشست مشترک کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق تبریز با فعالان اقتصادی بناب
نشست مشترک کمیسیون صادرات و واردات اتاق بازرگانی تبریز با حضور فعالان اقتصادی شهرستان بناب، اعضای کمیسیون و مسئولین دولتی برگزار شد.
به گزارش شهر بورس به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز، در ابتدای جلسه، سهند شهبازی؛ دبیر کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق و مسئول امور بینالملل اتاق تبریز، توضیحاتی در رابطه با نحوه فعالیت کمیسیون در سال ۱۴۰۲ و نقش این کمیسیون در حل مشکلات صادرکنندگان و واردکنندگان استان ارائه کرد.
سید یوسف حسینی، رئیس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق تبریز، در این نشست، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ضایعه از دست دادن شهدای خدمت، به بیان کلیاتی از روند فعالیتهای کمیسیون در سال ۱۴۰۲ پرداخت.
وی هدف از تشکیل جلسه کمیسیون در شهرستان بناب را آشنا شدن با مشکلات صادرکنندگان و واردکنندگان این شهر عنوان کرد.
حسینی با اشاره به مسائل مربوط به برگشت ارزش افزوده و مشکلات سازمان استاندارد، به مسائل رفع تعهدات ارزی به طور جامع پرداخت و اعلام کرد: با توجه به اینکه الزام به رفع تعهد ارزی و بازگشت ارز حاصل از صادرات ادامه خواهد داشت، ضروری است نحوه ایفای این تعهدات اصلاح شود.
رئیس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق تبریز ضمن ابراز خرسندی از حل مسئله رفع تعهدات ارزی مرتبط با سال ۱۳۹۷ با پرداخت جریمه ریالی، ابراز امیدواری کرد که برای سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ نیز سریعا بحث جریمههای ریالی به سرانجام برسد.
طاهر روحی؛ مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری با اشاره به اهمیت تشکیل کنسرسیوم صادراتی در اتاق تبریز، به تشریح مواردی در خصوص مسائل ارزی مرتبط با بانک مرکزی، میزهای تجاری، تخصیص ارز، رفع تعهدات ارزی و سایر سوالات مرتبط پرداخت.
بحریپور؛ معاون ارزی بانک ملی استان آذربایجانشرقی نیز ضمن پاسخگویی به سوالاتی در خصوص تخصیص ارز و مسائل بانکی، به سهمیههای سال جاری برای واردات مواد اولیه اشاره کرد و به تشریح چرایی علل تاخیر در تخصیص ارز پرداخت.
در ادامه جلسه، قاسمی؛ نایب رئیس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق، با اشاره به تشکیل کنسرسیوم صادراتی در اتاق بازرگانی تبریز با مدیریت این کمیسیون، به تشریح مزایای آن، انواع کنسرسیوم و روند تشکیل کنسرسیوم پرداخت.
وی اعلام کرد: پس از برگزاری چندین جلسه، فدراسیون روسیه، بهعنوان کشور مقصد صادراتی و ۴ قلم از محصولات کشاورزی، بهعنوان کالای صادراتی انتخاب شدهاند.
قاسمی، از فعالان اقتصادی شهرستان بناب برای عضویت در کنسرسیوم دعوت کرد.پیروی؛ نماینده اداره کل نظارت بر گمرکات استان در این نشست، آماری در خصوص صادرات شهرستان بناب در سال ۱۴۰۲ ارائه داد و اظهار کرد که گمرک شهرستان با ۱۳۷ میلیون دلار صادرات، یکی از ۲۰ گمرک اول صادرات کشور محسوب میشود.
قاسمی، از فعالان اقتصادی شهرستان بناب برای عضویت در کنسرسیوم دعوت کرد.پیروی؛ نماینده اداره کل نظارت بر گمرکات استان در این نشست، آماری در خصوص صادرات شهرستان بناب در سال ۱۴۰۲ ارائه داد و اظهار کرد که گمرک شهرستان با ۱۳۷ میلیون دلار صادرات، یکی از ۲۰ گمرک اول صادرات کشور محسوب میشود.
وی به صادرات محصولات فولادی و کشمش اشاره کرد و توضیحاتی در خصوص جوایز صادراتی در زمینه صادرات کشمش ارائه داد.
در این نشست نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و بانکهای توسعه صادرات و ملی استان نیز به ارائه توضیحات و پاسخگویی به سوالات مربوط به ثبت سفارش مواد اولیه، واردات ماشینآلات، تخصیص ارز و مسائل بانکی پرداختند.
در پایان جلسه، فعالان اقتصادی شهرستان بناب به بیان مشکلات خود در خصوص صادرات و واردات از جمله رفع تعهدات ارزی، تخصیص ارز، مشکلات سامانه جامع تجارت و سامانه ثبت سفارش برای تهیه مواد اولیه و ماشینآلات پرداختند.
برچسب ها :اتاق بازرگانی تبریز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0