اشتراک گذاری
ندا کریمی - نیمه دوم بازار - بورس به کدام سو می رود؟ - چرا کابوس بورس پایانی ندارد؟-آلارم‌ های یک تغییر روند

ندا کریمی: نیم نگاه بازار سرمایه به قیمت دلار است

ندا کریمی فعال بازار سرمایه در تشریح تاثیر دلار بر بورس، گفت: چشم انداز هفته جاری به شدت متاثر از ادامه روند دلار است.
ندا کریمی - نیمه دوم بازار - بورس به کدام سو می رود؟ - چرا کابوس بورس پایانی ندارد؟-آلارم‌ های یک تغییر روند

ندا کریمی: نیم نگاه بازار سرمایه به قیمت دلار است

ندا کریمی فعال بازار سرمایه در تشریح تاثیر دلار بر بورس، گفت: چشم انداز هفته جاری به شدت متاثر از ادامه روند دلار است.

ندا کریمی فعال بازار سرمایه در گفت‌وگو با شهر بورس، درباره وضعیت بازار سرمایه اظهار داشت: هفته ای که گذشت، بازار با اهرم دلار رشد خوبی داشت و سهام دلاری به خصوص در گروه معدنی و فلزی لیدر بازار بودند. همچنین گروه پتروشیمی هم رشد خوبی داشت.

وی در ادامه افزود: چشم انداز هفته جاری به شدت متاثر از ادامه روند دلار است و با توجه به تغییر معاونت ارزی بانک مرکزی، انتظار می رود هیجانات صعودی دلار تا حدودی خنثی شود.

ندا کریمی بیان کرد: در بازارهای جهانی نیز کاهش تورم ایالات متحده بهتر از پیش بینی ها بوده و احتمالا افزایش نرخ های شدید از دستور کار خارج می شود که خود خبر خوبی برای قیمت های جهانی است.

تبلیغ درون‌خطی

بیشتر بخوانید: تحلیل تکنیکال فملی


این فعال بازار سرمایه تصریح کرد: قیمت های جهانی هم در هفته گذشته رشد نسبی خوبی داشته اند و انتظار می رود تا این روند ادامه یابد.

به گفته ندا کریمی؛ قیمت نفت به بیش از 80 دلار برگشته است؛ بدین جهت، انتظار می رود که گروه پالایشی در هفته پیش جاری بتواند رشد معقولی داشته باشد و با عدم کاهش دلار، انتظار رشد گروه های دلار محور به خصوص معدنی و فلزی ها وجود دارد.

وی ادامه داد: همچنین در کنار این موضوع، شاهد توجه بازار به نمادهایی هستیم که در آستانه بهره برداری از طرح های توسعه هستند و این موضوع در گروه دامپروری و شیمیایی در‌ چند نماد وجود دارد.


بیشتر بخوانید: همایش تامین مالی از بازار سرمایه


ندا کریمی یادآور شد: توجه بازار به گروه هایی است که در حال انجام تجدید ارزیابی هستند و در مجموعه تاصیکو شاهد تجدیدارزیابی در یک زیرمجموعه در هفته گذشته بوده ایم که احتمالا در سایر نمادهای زیرمجموعه نیز اجرایی خواهد شد.

این فعال بازار سرمایه تصریح کرد: برخی از شرکت هایی که مواد اولیه خود را با دلار نیما خریداری و محصولات خود را با دلار توافقی صادر یا در بورس کالا عرضه می کنند نیز مورد توجه بازار هستند.

ندا کریمی گفت: می توان به شرکت های میان دستی پتروشیمی نیز اشاره کرد که پتروشیمی های پی وی سی و پلی پروپیلن از جمله آن ها هستند و خریداران خوراک از پالایشگاه ها، مانند روانکارها هم در این دسته قرار می گیرند.

ندا عباسی

آخرین اخبار اقتصادی را در کانال تلگرام شهر بورس بخوانید

خبرنگار: مژده ابراهیمی

اخبار مرتبط

۲۳ شهریور ۱۴۰۴
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴
کارشناسان بازار طلا پیش‌بینی کردند که قیمت سکه امامی در...
۲۳ شهریور ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
عدم تخصیص ارز تعهد شده برنج و جریمه ۱۰ درصدی واردکنندگان
عدم تخصیص ارز تعهد شده برنج و جریمه ۱۰ درصدی واردکنندگان
مؤسسه تحقیقات برنج با معرفی سامانه هوشمند، تشخیص برنج ایرانی...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
کاهش چشمگیر قیمت محصولات مدیران خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴
کاهش چشمگیر قیمت محصولات مدیران خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴
شرکت مدیران خودرو شرایط فروش ویژه‌ای را برای چهار مدل...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز شنبه 22 شهریورماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ | اخبار کدال

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *