به گزارش شهر بورس، یک فعال سیاسی میگوید وجود کاندیداهای پوششی در انتخابات نوعی مهندسی رقابت است که به یک جناح سیاسی زمان بیشتری برای صحبت بدهد. علیرضا زاکانی و امیرحسین قاضیزاده هاشمی بهعنوان کاندیداهای پوششی در انتخابات حاضر شدند، اما در نهایت از رقابت کنارهگیری کردند.
محمدصادق جوادی حصار، تحلیلگر سیاسی اصلاحطلب، در گفتوگو با انتخاب درباره نقش قاضیزاده و زاکانی در انتخابات گفت: وجود کاندیدای پوششی نوعی مهندسی رقابت است که یک جبهه سیاسی زمان بیشتری برای صحبت داشته باشد. حرفهای قاضیزاده هاشمی و زاکانی با حرفهای جلیلی کاملاً هماهنگ شده بود. اینها برای زمان خریدن و پوشش دادن جلیلی وارد انتخابات شدند. اینها میخواستند یک حرف را سه بار به مردم بزنند تا اثر بگذارند.
اهداف پشت پرده کاندیداهای پوششی
جوادی حصار اضافه کرد: این اقدام آنها عادلانه نیست که دقیقه نود کنار بکشند. اگر میخواستند به نفع جلیلی کنار بروند، میتوانستند یک بیانیه بدهند و از جلیلی دفاع کنند، اما کاملاً مهندسی شده وارد شدند.
عملکرد کاندیداهای پوششی در مناظرات
وی درباره عملکرد این کاندیداها در مناظرات گفت: وظیفه زاکانی ایجاد تنش در مناظرهها بود. یکی از ظالمانهترین روشهای مناظره را نیز انتخاب کردند. آنها فقط در جهت تخریب پزشکیان صحبت میکردند و حرف دیگری هم نداشتند.
تأثیر نظرسنجیها بر میزان آراء
جوادی حصار درباره میزان آراء کاندیداهای پوششی افزود: نظرسنجیها نشان میدهد که کلاً ۲ الی ۳ درصد آرا متعلق به زاکانی و قاضیزاده است. غیر از این در متن جامعه، زاکانی و قاضیزاده ادبیات جدیدی ندارند و حرفهای جلیلی را میزنند.
منبع: تازه نیوز