تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۰
زمان مطالعه: 12 دقیقه
کد خبر : 153802

معرفی بهترین صرافی های ایرانی و خارجی برای خرید اتریوم با کمترین کارمزد

معرفی بهترین صرافی های ایرانی و خارجی برای خرید اتریوم با کمترین کارمزد
کمترین کارمزد خرید اتریوم در صرافی ایرانی چقدر است و مربوط به کدام صرافی است؟ اگر تمایل به خرید اتریوم (ETH) داشته باشید، علاوه بر قیمت خودِ این ارز دیجیتال که ممکن است در صرافی‌های فروشگاهی متفاوت قیمت‌گذاری شده باشد، کارمزد خرید آن نیز اهمیت زیادی خواهد داشت.

به گزارش شهر بورس، شما برای خرید اتریوم از یک صرافی ایرانی – یا خارجی – در قالب معاملات آنی یا اسپات، درصدی را به‌عنوان کارمزد پرداخت می‌کنید که می‌تواند در سود نهایی معاملات و سرمایه‌گذاری‌هایتان تأثیرگذار باشد. از‌ طرفی، در ازای واریز و خصوصاً برداشت اتریوم از صرافی مورد‌»ظر نیز باید مبلغی را پرداخت کنید که باز هم ترجیح می‌دهید پایین و مقرون‌به‌صرفه باشد.

بر همین اساس، در ادامه این مقاله قصد داریم در‌خصوص کمترین کارمزد خرید اتریوم در صرافی ایرانی صحبت کرده، تعدادی از صرافی‌های خارجی و داخلی با کم‌ترین کارمزد را معرفی کنیم که در عین مقرون‌به‌صرفه‌بودن، از نظر امنیت و خدمات نیز پاسخگوی نیازهای شما خواهند بود. با ما همراه باشید.

معرفی صرافی‌های خارجی با کمترین کارمزد خرید اتریوم

طیف گسترده‌ای از صرافی‌های خارجی در حال حاضر فعال هستند که کمترین کارمزد خرید اتریوم را ارائه می‌دهند. اما نکته‌ این‌جا است که تنها تعداد انگشت‌شماری از این صرافی‌ها برای کاربران ایرانی – به دلیل تحریم‌های بین‌المللی – قابل‌دسترسی هستند. یکی از این صرافی‌ها، کوینکس (CoinEx) است.

صرافی کوینکس (CoinEx)

صرافی کوینکس یکی از معدود صرافی‌های ارز دیجیتال متمرکز خارجی است که با‌وجود تحریم‌های بین‌المللی، دسترسی کاربران ایرانی به پلتفرم خود را محدود نکرده است. کارمزد معاملات اسپات این صرافی برای کلیه ارزهای دیجیتال، در حالت‌های میکر و تیکر ثابت و برابر با ۰.۲۰ درصد است.

با این حال، شما می‌توانید با هولد‌کردن توکن اختصاصی کوینکس یعنی سِت (CET)، سطح کاربری‌تان را ارتقا داده و در کارمزدهای معاملاتی خود تخفیف بگیرید:

سطح کاربری مقدار CET هولد شده کارمزد معاملات اسپات (عادی) کارمزد معاملات اسپات (CET)
VIP-0 0.20 درصد 0.160 درصد
VIP-1 بیش از 1000 توکن 0.18 درصد 0.144 درصد
VIP-2 بیش از 10 هزار توکن 0.16 درصد 0.128 درصد
VIP-3 بیش از 100 هزار توکن 0.14 درصد 0.112 درصد
VIP-4 بیش از 500 هزار توکن 0.12 درصد 0.096 درصد
VIP-5 بیش از 1 میلیون توکن 0.10 درصد 0.080 درصد

اگر تمایلی به هولد‌کردت سِت نداشتید، از طریق افزایش حجم معاملات نیز امکان کاهش کارمزدهای معاملاتی وجود دارد:

سطح کاربری رنکینگ (Ranking) میکر میکر  CET تیکر تیکر CET
LV-0 0.20 درصد 0.16 درصد 0.20 درصد 0.160 درصد
LV-1 30 درصد 0.00 درصد 0.00 درصد 0.08 درصد 0.064 درصد
LV-2 کمتر از 70 درصد 0.00 درصد 0.00 درصد 0.07 درصد 0.056 درصد
LV-3 کمتر از 45 درصد 0.00 درصد 0.00 درصد 0.06 درصد 0.048 درصد
LV-4 کمتر از 25 درصد 0.01- درصد 0.01- درصد 0.05 درصد 0.040 درصد
LV-5 کمتر از 10 درصد 0.02- درصد 0.02- درصد 0.05 درصد 0.040 درصد

منظور از رنکینگ هم رساندن حجم معاملات ماهانه به یک میلیون دلار است! ضمن آن‌که همان‌طور که مشاهده می‌کنید، با پرداخت کارمزدها از طریق توکن سِت نیز می‌توان در آن‌ها تخفیف گرفت.

در‌خصوص هزینه‌های تراکنش اتریوم نیز می‌توانید به وب‌سایت صرافی کوینکس مراجعه کرده و کارمزدهای برداشت را با جزئیات مشاهده کنید.

معرفی صرافی ایرانی برای خرید اتریوم با کمترین کارمزد

از میان تمامی صرافی‌های ایرانی، همتاپی بهترین گزینه برای خرید اتریوم با کمترین کارمزد است. شما می‌توانید با کم‌ترین کارمزد – نزدیک به صفر – از این صرافی ارز دیجیتال مورد‌نظرتان را خریداری کرده، به کیف پول اختصاصی خود در همتاپی انتقال دهید یا با کارمزدی رقابتی به کیف پول سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری خود برداشت کنید. برای خرید اتریوم با کمترین کارمزد در صرافی همتاپی، کافی است در صرافی ثبت‌نام و احراز هویت کرده، حساب تومانی خود را شارژ کنید و سپس از طریق خرید سریع یا بازار معاملاتی اقدام به خرید اتریوم کنید.

کارمزد خرید اتریوم از طریق «خرید آسان» همتاپی معادل صفر است. این در حالی است که قیمت‌گذاری اتریوم نیز در این بازار بسیار مقرون‌به‌صرفه و رقابتی است. اما اگر قصد خرید اتریوم از تالار معاملاتی همتاپی را داشته باشید، دو روش وجود دارد:

  • خرید اتریوم با قیمت بازار – بدون کارمزد
  • خرید اتریوم با قیمت معین – با کارمزد ۰.۲۰ الی ۰.۳۵ درصد

در‌واقع، همتاپی تنها در‌صورت خرید اتریوم از تالار معاملات آن‌هم با قیمت معین از شما کارمزد دریافت خواهد کرد که آن‌هم پایین و در سطح کارمزدهای سایر پلتفرم‌های معاملاتی داخلی است.

کارمزد خرید اتریوم در صرافی‌ها

اتریوم (ETH) به‌عنوان دومین ارز دیجیتال برتر دنیا پس از بیت‌کوین که پادشاه آلت‌کوین‌ها نیز نامیده می‌شود، یکی از محبوب‌ترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری، خرید‌و‌فروش و ترید‌کردن و همین‌طور پرداخت‌های بین‌المللی است.

از طرفی، با‌توجه به این‌که شبکه بلاکچینی اتریوم، یکی از بزرگ‌ترین و کاربردی‌ترین شبکه‌ها برای راه‌اندازی برنامه‌های کاربردی غیر‌متمرکز (Dapps) یا نقل‌و‌انتقالات رمز‌ارزی و صدور توکن‌ها است، برای استفاده از شبکه نیز کاربران به خرید ارز اتریوم یا همان اتر (ETH) نیاز خواهند داشت.

با وجود این‌که مشکل قیمت‌گذاری اتریوم در صرافی‌های داخلی، با رقابتی‌شدن بازار و روی‌کار‌امدن طیف گسترده‌ای از پلتفرم‌های معاملاتی تا حدودی حل شده است، اما هنوز هم از نظر کارمزد معاملات فاصله زیادی بین صرافی‌های مختلف وجود دارد. موضوعی که می‌تواند در انتخاب صرافی مورد‌نظر برای خرید اتریوم تأثیرگذار بوده و اهمیت داشته باشد.

در حالت کلی، ما در خرید و انتقال ارز دیجیتال اتریوم در یک صرافی داخلی یا خارجی، با چند نوع کارمزد رو‌به‌رو هستیم:

  • کارمزد خرید‌و‌فروش اتریوم (معاملات اسپات)
  • کارمزد واریز و برداشت اتریوم از صرافی
  • کارمزد خودِ شبکه اتریوم

کارمزد معاملات اتریوم

کارمزد معاملات اسپات (Spot Trading Fee) اتریوم، در‌واقع درصدی از ارزش کلی معامله است که شما باید در قالب کمیسیون به صرافی پرداخت کنید. هر صرافی، ممکن است برای محاسبه این کارمزد از الگوریتم‌ها و فرمول‌‌های متفاوتی استفاده کند و همین امر می‌تواند برخی از صرافی‌ها را مقرون‌به‌صرفه‌تر از بقیه کند.

اغلب صرافی‌ها، کارمزد معاملات اسپات خود را به دو دسته میکر (Maker) و تیکر (Taker) طبقه‌بندی کرده و از دو طرف، رقم متفاوتی را به‌عنوان کارمزد کسر می‌کنند. معمولاً فروشنده‌ها یا همان تیکرها، متحمل کارمزدهای بیشتری نسبت به خریداران یا میکرها می‌شوند.

کارمزد واریز و برداشت اتریوم

برای واریز اتریوم، معمولاً در اکثریت قریب به اتفاق صرافی‌های ارز دیجیتال داخلی و خارجی کارمزدی در نظر گرفته نمی‌شود و واریز اصطلاحاً رایگان (Free Deposit) است.

اما برداشت ارز دیجیتال از صرافی‌ها (Withdraw)، بسته به نوع ارز، شبکه انتقال ارز و همین‌طور خط‌مشی صرافی می‌تواند متفاوت باشد. باز هم برای کاربران، صرافی‌هایی مناسب هستند که کارمزد برداشت پایین‌تری نسبت به دیگر رقبای خود دارند و شما می‌توانید تراکنش‌های ارزان‌تری در آن ها انجام دهید.

کارمزد خودِ شبکه اتریوم

اما خودِ شبکه اتریوم (Ethereum) نیز که با استاندارد ERC-20 شناخته می‌شود نیز دارای یک کارمزد است که از صرافی جدا است. این کارمزد، شامل هزینه‌های تراکنش و گس (Gas Fee) شبکه اتریوم می‌‌شود که کاربران هنگام نقل‌و‌انتقالات اتریوم ملزم به پرداخت آن هستند.

اکنون، با این پیش‌زمینه از انواع کارمزدهای خرید‌و‌فروش و نقل‌و‌انتقال اتریوم، ببینیم که کمترین کارمزد خرید اتریوم در صرافی ایرانی چقدر است و مربوط به کدام صرافی است؟

منبع: اقتصاد24

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

کیش اینوکس

بانک توسعه تعاون

کارگزاری بانک صادرات