معامله ۴۳ کیلوگرم نقره در بازار آتی و گواهی سپرده بورس کالا
بازار نقره بورس کالا در روز ۱۵ اردیبهشت با ثبت معاملات قابل توجهی در گواهی سپرده و قراردادهای آتی، توجه فعالان بازار را به خود جلب کرد.
به گزارش شهر بورس، در جریان معاملات روز ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴، بازار نقره بورس کالا شاهد خرید و فروش مجموعاً حدود ۴۳ کیلوگرم شمش نقره از طریق ابزارهای گواهی سپرده و قرارداد آتی بود.
بر اساس دادههای معاملاتی، تعداد ۲۶ هزار و ۴۰ واحد گواهی سپرده نقره که معادل ۲۶ کیلوگرم شمش نقره است، با ارزشی بالغ بر ۲.۴ میلیارد تومان مورد دادوستد قرار گرفت.
در بخش قراردادهای آتی نیز، تعداد یکهزار و ۶۶۶ قرارداد معادل ۱۷ کیلوگرم شمش نقره به ارزش تقریبی ۱.۸ میلیارد تومان منعقد شد.
در پایان این روز معاملاتی، موقعیتهای باز در بازار آتی نقره به ۱۲۲ کیلوگرم رسید که بیانگر تمایل معاملهگران به حفظ موقعیتهای خود در این بازار است.
منبع: کالاخبر
برچسب ها :نقره
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0