تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۹:۳۵
زمان مطالعه: 6 دقیقه
کد خبر : 133976

آیا می‌توان از صندوق‌های اهرمی سود مطمئن کسب کرد؟

مدیریت ریسک با خرید واحدهای عادی صندوق‌های اهرمی

مدیریت ریسک با خرید واحدهای عادی صندوق‌های اهرمی
صندوق‌های اهرمی ابزاری برای سرمایه‌گذاران ریسک‌‌پذیر هستند، اما راهکاری برای کسب سود تضمینی از صندوق اهرمی نیز وجود دارد.

به گزارش شهر بورس، صندوق‌های اهرمی در سال‌های اخیر رشد چشم‌گیری در بازار سرمایه داشتند که این روزها به یک مبحث مهم تبدیل شدند و البته طرفداران زیادی دارند. این صندوق‌ها از همان بدو تاسیس، ابزاری برای افراد ریسک‌پذیر بودند، اما حالا در حال ارائه خدماتی جدید به افراد ریسک‌گریز هم تبدیل شده‌اند.

صندوق‌های اهرمی یک نوع صندوق سرمایه‌گذاری مشترک هستند که به منظور افزایش بازدهی سرمایه‌گذاری‌ها از ابزارهای مالی مختلفی استفاده می‌کنند. این صندوق‌ها معمولاً دو نوع واحد به نام‌های واحدهای عادی و واحدهای ممتاز دارند که هر کدام ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند.

بر این اساس، افرادی که به دنبال دریافت سود تضمینی از بازار سرمایه می‌گردند، علاوه بر صندوق‌های درآمد ثابت، می‌توانند با استفاده از واحدهای عادی صندوق‌های اهرمی نیز سود با ریسک کمتر دریافت کنند.

واحدهای عادی صندوق‌های اهرمی، واحدهایی با ریسک کم هستند که بازه‌ای از سود را تضمین می‌کنند و برای سرمایه‌گذاران ریسک‌گریز مناسب‌اند. این واحدها به افرادی که به دنبال روشی برای مدیریت ریسک سرمایه‌گذاری خود هستند، توصیه می‌شود. سرمایه‌گذاران می‌توانند بخشی از سبد دارایی‌های خود را به این واحدها اختصاص دهند تا هم از کاهش ارزش سرمایه در برابر تورم جلوگیری کنند و هم از سودهای مطمئن برخوردار شوند.

خبر مرتبط
بانک صادرات با کارگزاری آگاه تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
بانک صادرات با کارگزاری آگاه تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد

​بانک صادرات ایران با هدف توسعه همکاری در ارائه خدمات نوین مالی و بانکی با کارگزاری آگاه تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

مزایای واحدهای عادی

ریسک کمتر: واحدهای عادی معمولاً دارای ریسک کمتری نسبت به واحدهای ممتاز هستند. سرمایه‌گذاران در این واحدها از یک سود مشخص و تضمین شده برخوردار هستند.

بازدهی ثابت: این واحدها به طور معمول دارای یک نرخ سود ثابت یا نسبی هستند که توسط صندوق تعهد می‌شود.

اولویت پرداخت: در صورت سوددهی صندوق، دارندگان واحدهای عادی در اولویت دریافت سود هستند.

امنیت سرمایه: سرمایه‌گذاری در واحدهای عادی به دلیل داشتن تضمین‌های مختلف، برای سرمایه‌گذارانی که به دنبال حفظ سرمایه اصلی خود هستند، مناسب‌تر به نظر می‌‎رسند.

سرمایه‌گذاری بدون ریسک در کدام صندوق بهتر است؟

یکی از صندوق‌های اهرمی که از حدود یک سال پیش کار خود را آغاز کرده، صندوق اهرمی شتاب متعلق به گروه آگاه است که یکی از معتبرترین نهادهای مالی کشور با مجوز رسمی از سازمان بورس و اوراق بهادار به حساب می‌آید.

صندوق اهرمی شتاب آگاه یکی از صندوق‌های معتبر در بازار سرمایه ایران است که از مکانیزم اهرم برای کسب سود بیشتر استفاده می‌کند. این صندوق دارای واحدهای عادی و ممتاز است که به سرمایه‌گذاران با سطوح مختلف ریسک‌پذیری امکان سرمایه‌گذاری می‌دهد.

تا پیش از این، خرید واحدهای عادی صندوق شتاب آگاه با مراجعه حضوری یا ازطریق سایت صندوق به روش صدور و ابطالی صورت می‌گرفت. اما حالا می‌توان این واحدها را به‌صورت آنلاین ازطریق سامانه آگاه به آدرس invest.agah.com خریداری کرد.

واحدهای عادی صندوق شتاب آگاه چه ویژگی‌هایی دارد؟

بازدهی بالا: سقف سود اسمی صندوق شتاب تا ۳۵ درصد است که حتی در شرایط زیان‌ده بودن صندوق، حداقل سود ۳۱ درصد را برای دارندگان واحدهای عادی تضمین می‌کند. این بازدهی بالاتر از سود دریافتی از واحدهای صندوق‌های درآمد ثابت است.

  1. حذف کارمزد صدور و ابطال: فرآیند صدور و ابطال واحدهای عادی صندوق شتاب بدون کارمزد انجام می‌شود و هیچ جریمه‌ای برای خروج کوتاه‌مدت وجود ندارد.
  2. سرمایه‌گذاری آسان و مطمئن: سرمایه‌گذاران می‌توانند به راحتی از طریق سامانۀ آگاه نسبت به خرید واحدهای عادی صندوق شتاب اقدام کنند و از مزایای آن بهره‌مند شوند.
  3. مدیریت ریسک: واحدهای عادی برای افرادی که به دنبال روشی برای مدیریت ریسک سرمایه‌گذاری خود هستند، مناسب است. این سرمایه‌گذاران می‌توانند بخشی از سبد دارایی‌های خود را به واحدهای عادی اختصاص دهند.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون