به گزارش شهر بورس، در پی معرفی رسمی «سید علی مدنیزاده» بهعنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس شورای اسلامی، محسن علیزاده، مدیرعامل گروه سرمایهگذاری مسکن، با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) از این انتخاب حمایت کرد و گفت: سید علی مدنیزاده یکی از معدود اقتصاددانانیست که هم تجربه سیاستگذاری دارد، هم پایش به فضای واقعی اقتصاد ایران رسیده است. در این مقطع، وزارت اقتصاد به مدیری علمی، صبور، و دور از شعار نیاز دارد. حمایت از او، حمایت از اصلاحگری منطقی است.
وی در ادامه با اشاره به برخی انتقادات درباره نبود سابقه اجرایی کافی در رزومه مدنیزاده نوشت: بیتجربه خواندن کسی که در تدوین برنامه هفتم توسعه، اصلاح ساختار بودجه، سیاستهای ضدتورمی بانک مرکزی و حتی در کابینه تجربه معاونت داشته، بیشتر شبیه تقلیلگرایی جناحی است تا نقد کارشناسی. به مدنیزاده فرصت بدهیم؛ کشور به این فرصت نیاز دارد.
مدیرعامل ثمسکن با هشدار نسبت به بازگشت به سیاستهای غیرعلمی افزود: ایران تاب سیاستهای شوکدرمانی را ندارد. دکتر مدنیزاده بارها تأکید کرده: «اصلاح اقتصادی باید تدریجی و با اولویت معیشت مردم باشد.» این دقیقاً همان صداییست که باید در وزارت اقتصاد شنیده شود.
علیزاده خاطرنشان کرد: اقتصاد ایران در پیچ تاریخی است. رأی نیاوردن مدنیزاده یعنی عقبگرد به اقتصاد سیاسی، به جای سیاستگذاری اقتصادی. این فرصت اگر از دست برود، مقصر فقط دولت نیست.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری مسکن در پایان خطاب به نمایندگان مجلس گفت: اگر بهدنبال چهرهای مستقل، علمی، با برنامه و آشنا با پیچیدگیهای اقتصاد ایران هستید، کسی بهتر از دکتر مدنیزاده نمیشناسیم. رای اعتماد شما، حمایت از عقلانیت در سیاستگذاری است.