تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۸:۱۱
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 202446

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با شهربورس:

مدنی‌زاده نخبه‌ای توانمند است اما باید برنامه‌اش را دید

مدنی‌زاده نخبه‌ای توانمند است اما باید برنامه‌اش را دید
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان اینکه هنوز گزینه‌ای از سوی دولت جهت تصدی وزارت اقتصاد به مجلس معرفی نشده است، گفت: مدنی زاده فردی توانمند و نخبه‌ای است اما قضاوت درباره‌اش منوط به بررسی برنامه‌های پیشنهادی اوست.

عزت‌الله حبیب‌زاده، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با شهر بورس، درباره مطرح شدن نام مدنی‌زاده به‌عنوان گزینه اصلی وزارت اقتصاد، اظهار داشت: دولت هنوز گزینه نهایی وزارت اقتصاد را به مجلس معرفی نکرده و برنامه‌ای هم از سوی مدنی زاده به دست ما نرسیده است. باید دید برنامه‌های او در حوزه‌هایی چون تولید، صادرات، واردات و ناترازی‌های انرژی و اقتصادی چیست و سپس قضاوت کرد.

وی درباره سوابق مدنی‌زاده، گفت: مدنی زاده پیش‌تر اقدامات مؤثری داشته و فردی توانمندی است و به‌عنوان یک نخبه کشوری شناخته می‌شود. دوستانی که در دوره‌های قبل از جمله مجلس دهم با او کار کرده‌اند نیز از او تعریف می‌کردند، اما باز هم تأکید می‌کنم که باید برنامه‌های او را دید و بررسی کرد.

مهر آیندگان

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس،در ادامه افزود: زمانی مدنی زاده در مرکز پژوهش‌ها مسئولیت‌هایی داشته است، اما اکنون تا برنامه دقیق او مشخص نشود، نمی‌توان قضاوتی ارائه داد. در حال حاضر، رئیس‌جمهور هنوز معرفی رسمی انجام نداده‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که در صورت تصدی وزارت اقتصاد توسط مدنی‌زاده چه ظرفیت‌هایی در دولت و حاکمیت باید فعال شود، تصریح کرد: اولویت ما معیشت و زندگی مردم است. اکنون با تورم بسیار بالا مواجه هستیم و حقوق‌ها هم بر همین اساس باید بالا برود، اما وضعیت اقتصادی مطلوب نیست باید شرایط اقتصادی بهبود یابد و اعتمادسازی صورت گیرد.

این نماینده مجلس در خصوص ویژگی‌های مورد انتظار از وزیر اقتصاد تأکید کرد: باید صبر کنیم تا برنامه‌های پیشنهادی توسط فرد انتخاب شده ارائه شود و همکاران ما در مجلس، چه موافق و چه مخالف، درباره گزینه پیشنهادی، نظر بدهند.

وی با تاکید بر اینکه مجلس دوازدهم در کنار دولت است و ان‌شاءالله با اتحاد و انسجام به دولت کمک خواهیم کرد، گفت: همه ما حتی رئیس جمهوربا رأی مردم آمده‌ایم و باید در خدمت نظام و پاسخگوی مردم باشیم.

حبیب زاده خاطرنشان کرد: ما در مجلس وظیفه داریم در کنار دولت باشیم و مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری، برای عبور کشور از بحران‌ها و رفع ناترازی‌ها همکاری کنیم.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.