محمد رضوانمدنی مدیرعامل جدید رایان همافزا شد

به گزارش شهر بورس به نقل از روابط عمومی رایان همافزا، در این جلسه ضمن تقدیر از خدمات فرهنگیان در دوران مدیرعاملی شرکت، رضوانمدنی به عنوان مدیرعامل جدید رایان هم افزا انتخاب و معرفی شد.
رضوانمدنی پیش از این، معاون فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران، سرپرست و رئیس هیأتمدیره هلدینگ فنآوری و نوآوری صاد بوده و در این دوره، زمینه طراحی و توسعه محصولات و خدمات نوآورانهای را در بانک صادرات ایران برای نخستین بار در کشور رقم زده که سامانه توثیق الکترونیک دارایی و چکنو از آن جملهاند.

وی دانشآموخته مدیریت فناوری اطلاعات است و در دوره حضور خود در بانک صادرات و هلدینگ صاد، راهبری پروژههای حوزه فناوری اطلاعات این بانک را برعهده داشته است.
چهارم خردادماه، شرکت نفت سپاهان در قالب برنامه «یکشنبه، یک ناشر» در بورس تهران، توانمندیهای مالی و استراتژیک خود را در حضور سرمایهگذاران، مدیران بورس و اصحاب رسانه به نمایش گذاشت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0