اشتراک گذاری
مجمع وبانک

مجمع وبانک برگزار شد/ اجازه نمی‌دهیم شاراک و بدتر از آن در پرتفوی شرکت باشند!

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گروه توسعه ملی با حضور بیش از ۷۴ درصد سهامداران برگزار شد.
مجمع وبانک

مجمع وبانک برگزار شد/ اجازه نمی‌دهیم شاراک و بدتر از آن در پرتفوی شرکت باشند!

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گروه توسعه ملی با حضور بیش از ۷۴ درصد سهامداران برگزار شد.

به گزارش شهر بورس، روز پنجشنبه، ۲۸ تیرماه، مجمع عمومی عادی سالیانه سرمایه گذاری گروه توسعه ملی با حضور بیش از ۷۴ درصد سهامداران وبانک برگزار شد.

در این مجمع پنج محصول بارز دانش بنیان معرفی شد و وبانک واگذاری شرکت‌های حوزه انرژی، ساختمان، صنایع دیجیتال و… را در دستور کار قرار داد.

طیق گزارشات، وبانک در سال گذشته بازدهی ۳۳.۹ درصدی داشت و از واگذاری‌ها معادل ۲۶۴ هزار میلیارد ریال به دست آورد و توانست رشد ۳۱۵ درصدی را در پرتفوی خود تجربه کند و بهای تمام شده پرتفوی این شرکت در سال مالی ۱۴۰۲ به ۳۳۳ میلیارد ریال رسید.

تبلیغ درون‌خطی

همچنین وبانک معادل ۲۲۳ درصد رشد را در سود خالص تلفیقی شاهد شد که ارزش روز پرتفوی این شرکت ۲۷۶ هزار میلیارد می‌شود.

سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی ۱۳۹ هزار سهامدار حقیقی دارد که به پتروشیمی شازند، دوده صنعتی پارس و سیمرغ، واگذار شد‌ه و سود شرکت‌های واگذار شده معادل ۲۳۹ هزار میلیارد ریال ارزیابی شد و سود خالص آن در سال گذشته به ۲۶۶ هزار میلیارد ریال رسیده و رشد ۳۵۹ درصدی را تجربه کرده بود.

سیدکو نیز شاهد افزایش سود عملیاتی بود و رتبه اول صادرات سیمان و کیلینکر را اخذ کرد.

در این جلسه سرمایه گذاری گروه توسعه ملی هم عنوان کرد تا در سنوات آتی، بهره‌وری کنترل بهای تمام شده و تامین مالی شرکت‌های تابعه را به مشارکت‌های درون گروهی ارتقاء دهد.

همچنین افزایش سهام بازار از طریق روش‌های نوین تامین و بهره‌گیری از تجارت الکترونیک در شرکت‌های زیرمجموعه مد نظر بود.

در این مجمع بهینه سازی پرتفوی و مولد سازی دارایی‌ها با ورود به عرصه پیشرانه و دانش بنیان مورد تاکید وبانک قرار داشت.

اجازه نمی‌دهیم شاراک و بدتر از آن در پرتفوی شرکت باشند!

علی نبوی، مدیرعامل سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی در این مجمع گفت: شاراک را فروخته و ونوین را هم می‌فروشیم، اجازه نمی‌دهیم شاراک و بدتر از آن در پرتفوی شرکت باشند.

وی با اشاره به سیاست‌های توسعه‌ای و درآمد زایی سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، یادآور شد: واگذاری سهام بانک اقتصاد نوین، تکلیف ماست و جمع دارایی‌های وبانک به ۳۷۴ هزار میلیارد ریال رسید.

وی ادامه داد: وبانک از فروش سهام شرکت‌های پتروشیمی شازنذ، دوده صنعتی پارس و سیمرغ و سایر شرکت‌های واگذار شده در سال ١۴٠٢، سودی بالغ بر ۲۳۹ هزار میلیارد ریال کسب کرد.

گفتنی است؛ در مجمع امروز سرمایه گذاری گروه توسعه ملی با درخواست سهامداران حقیقی، وبانک تقسیم سود را به ۶۶ درصد معادل سهمی ۶۵۰ تومان تغییر داد.

 

اخبار مرتبط

۱۲ آبان ۱۴۰۴
واریز کالابرگ مرحله پنجم آغاز شد؛ دهک‌های مشمول کدامند؟
واریز کالابرگ مرحله پنجم آغاز شد؛ دهک‌های مشمول کدامند؟
جبار کوچکی‌نژاد، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، با تأکید...
۱۲ آبان ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۱۲ آبان ۱۴۰۴
علت افزایش تمایل به شغل های خدماتی
علت افزایش تمایل به شغل های خدماتی
بررسی‌های آماری نشان می‌دهد مشاغل آزاد طی دهه ۱۴۰۰ رشد...
۱۲ آبان ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۱۲ آبان ۱۴۰۴
دادوستد ۲ میلیون و ۴۵۱ هزار تن محصول در بورس کالا
دادوستد ۲ میلیون و ۴۵۱ هزار تن محصول در بورس کالا
تالارهای مختلف بورس کالای ایران امروز دوشنبه ۱۲ آبان‌ماه شاهد...
۱۲ آبان ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۱۲ آبان ۱۴۰۴
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز دوشنبه 12 آبان ماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت...
۱۲ آبان ۱۴۰۴ | اخبار کدال

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *