اشتراک گذاری
لزوم بهره مندی از ظرفیت های بازار سرمایه برای توسعه و تامین مالی شرکت‌ها

دیدار رئیس سازمان بورس با رئیس اتاق بازرگانی تبریز

در دیدار رئیس سازمان بورس با رئیس اتاق بازرگانی تبریز بر لزوم بهره مندی از ظرفیت های بازار سرمایه برای توسعه و تامین مالی شرکت‌ها تاکید شد.
لزوم بهره مندی از ظرفیت های بازار سرمایه برای توسعه و تامین مالی شرکت‌ها

دیدار رئیس سازمان بورس با رئیس اتاق بازرگانی تبریز

در دیدار رئیس سازمان بورس با رئیس اتاق بازرگانی تبریز بر لزوم بهره مندی از ظرفیت های بازار سرمایه برای توسعه و تامین مالی شرکت‌ها تاکید شد.

به گزارش شهر بورس به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز، یونس ژائله؛ رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز در دیدار با رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه شرکت‌های آذربایجان‌شرقی در زمینه ورود به بازار سرمایه مشارکت بالایی ندارند، گفت: شرکت‌های ما تاکنون نتوانسته‌اند از ظرفیت‌های بازار بورس برای تامین مالی و مشارکت استفاده کنند.

وی ضمن انتقاد از نگرش منفی برخی از مسئولان دولتی نسبت به بخش خصوصی گفت: متاسفانه افرادی در بدنه دولت‌ها هستند که اعتقادی به بخش خصوصی ندارند و همین امر مانع از توسعه این بخش می‌شود.

ژائله ادامه داد: بخش خصوصی هر آنچه در توان دارد، برای ثروت‌آفرینی و ایجاد اشتغال در جامعه استفاده می‌کند و در بیشتر موارد نیز در انجام کارهای خیر پیش‌قدم است، بنابراین دولت باید از این بخش حمایت کند، چرا که هر اندازه بخش خصوصی توانمند شود، به همان میزان درآمدهای دولت نیز افزایش می‌یابد.

تبلیغ درون‌خطی

ژائله خروج سرمایه از کشور را نگران‌کننده دانست و افزود: اگر روند به همین منوال ادامه یابد، خروج سرمایه‌ها از کشور بیشتر خواهد شد.


شرایط پذیرش شرکت های دانش بنیان در فرابورس تغییر کرد


اگر ثروت‌ ایجاد نکنیم، کسری بودجه دولت حل نمی‌شود

مجید عشقی؛ رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور با تاکید بر وجود کسری بودجه دولت گفت: تا زمانی که ما ثروت ایجاد نکنیم، همیشه کسری بودجه خواهیم داشت، با این حال تولید ثروت توسط بخش دولتی امکانپذیر نیست.

وی با اشاره به نقش بخش خصوصی در ثروت‌آفرینی گفت: هر اندازه بخش خصوصی بزرگتر شود، سهم دولت نیز از درآمدهای ناشی از آن افزایش می‌یابد.

عشقی با تاکید بر لزوم آشناسازی شرکت‌ها برای ورود به بازار سرمایه گفت: برگزاری همایش و کارگاه‌های آموزشی در استان‌هایی که ظرفیت اقتصادی بالایی دارند، از اولویت‌های کاری در سازمان بورس به شمار می‌رود، به‌طوریکه طی حضوری که در چند استان داشتیم، نتایج خوبی در خصوص بحث تامین مالی شرکت‌ها از بازار سرمایه به دست آمده است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور با اشاره به برخی از تصمیمات خلق‌الساعه در کشور و تبعات ناشی از آن بر بازار سرمایه گفت: در حال حاضر یکی از سختی‌های کار ما صرف زمان به‌منظور توجیه شرکت‌ها برای ورود به بازار بورس است.

photo 2023 09 27 16 08 25 1 photo 2023 10 05 12 52 00 photo 2023 10 05 12 52 01 photo 2023 10 05 12 52 12 photo 2023 10 05 12 52 18

اخبار مرتبط

12 تیر 1404
آیا سرمایه‌گذاری در صندوق‌های طلا همچنان سودده است؟
آیا سرمایه‌گذاری در صندوق‌های طلا همچنان سودده است؟
در این مقاله به بررسی اهمیت طلا در پرتفوی سرمایه‌گذاری،...
12 تیر 1404 | آموزش عمومی
12 تیر 1404
قرارداد سنگین ایران‌خودرو با یک شرکت بیمه‌ای به ارزش سه هزار میلیارد تومان
قرارداد سنگین ایران‌خودرو با یک شرکت بیمه‌ای به ارزش سه هزار میلیارد تومان
قیمت بازار و قیمت نمایندگی خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه...
12 تیر 1404 | بازار خودرو
12 تیر 1404
در فضایی صمیمی و توأم با ابراز همدردی صورت گرفت؛
دیدار مدیرعامل بانک تجارت با خانواده شهید علی تیزکار
مدیرعامل بانک تجارت با حضور در منزل شهید علی تیزکار...
12 تیر 1404 | بخش های خبری
12 تیر 1404
قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز پنجشنبه ۱۲...
12 تیر 1404 | بازار ارز و طلا

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *