اشتراک گذاری

قیمت مصوب محصولات لبنی اعلام شد | شیر، پنیر و ماست با نرخ جدید

معاون اول رئیس‌جمهور از بازنگری قیمت لبنیات و نظارت جدی بر بازار برای کاهش فشار قیمتی بر مصرف‌کنندگان خبر داد.

قیمت مصوب محصولات لبنی اعلام شد | شیر، پنیر و ماست با نرخ جدید

معاون اول رئیس‌جمهور از بازنگری قیمت لبنیات و نظارت جدی بر بازار برای کاهش فشار قیمتی بر مصرف‌کنندگان خبر داد.

به گزارش شهر بورس، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در جلسه ستاد تنظیم بازار با تأکید بر اهمیت تعادل قیمت‌ها در بازار محصولات لبنی گفت که سیاست دولت بر تعیین قیمت‌ها در چارچوب مقررات و نظارت اصناف استوار است و نهادهای حاکمیتی نیز وظایف نظارتی خود را به‌صورت فعال انجام می‌دهند. وی درباره بازار لبنیات افزود: «در صورت عدم اصلاح داوطلبانه قیمت‌ها توسط تولیدکنندگان، حداقل اقدام قانونی که می‌توانیم انجام دهیم، ممنوعیت صادرات شیر خشک است، اما ترجیح ما بر رعایت تعادل قیمتی توسط خود تولیدکنندگان است.»

عارف همچنین بر استفاده از درآمد حاصل از اصلاحات ساختاری مانند قیمت بنزین برای ارتقای معیشت مردم و تقویت نظارت بر بازار و مقابله با سودجویان تأکید کرد.

در ادامه نشست، وزیر جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری، با اشاره به تأمین نهاده‌های دامی با ارز ترجیحی اعلام کرد که همه بارها ظرف ۴۸ ساعت در سامانه بازارگاه ثبت و خریداری شده‌اند و ورود نهاده‌ها از بندر امام خمینی در حال انجام است. وی افزود: «با تأمین نهاده‌ها و فروکش کردن تب برفکی، بخشی از افزایش قیمت محصولات لبنی قابل تعدیل است.»

تبلیغ درون‌خطی

نوری درباره کالاهای شب یلدا نیز گفت: «با همکاری سازمان میادین و اصناف، عرضه این کالاها به‌صورت عمده و با قیمت منطقی انجام می‌شود.» وی همچنین خبر داد که گروه ویژه‌ای برای تأمین کالاهای مورد نیاز ایام ماه رمضان و نوروز در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شده است.

رئیس اتاق اصناف، نوده فراهانی، با اشاره به نظارت بر بازار آجیل، خشکبار، شیرینی، میوه و گل شب یلدا گفت: «پایش دقیق بازار با همکاری اصناف و نهادهای نظارتی انجام می‌شود و اطلاع‌رسانی درباره شکایات مردم از طریق رسانه‌ها صورت می‌گیرد. تمرکز اصلی بر کالاهای پرمصرف است.»

در این نشست همچنین بازنگری در قیمت شیر خام و چهار قلم محصول لبنی اصلی تصویب شد و استقرار بازرس‌های نظارتی برای مهار قیمت‌ها مورد تأکید قرار گرفت.

بر اساس نرخ‌های مصوب:

  • شیر خام در کارخانه: ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان

  • شیر نایلونی ۹۰۰ گرم ۱.۵٪ چربی: ۳۸ هزار و ۷۰۰ تومان

  • شیر بطری ۱۰۰۰ گرم ۱.۵٪ چربی: ۴۸ هزار و ۷۰۰ تومان

  • پنیر ۴۰۰ گرمی ۱.۵٪ چربی: ۹۴ هزار و ۵۰۰ تومان

  • ماست ۲۰۰۰ گرمی ۱.۵٪ چربی: ۱۱۸ هزار تومان

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *