اشتراک گذاری

قزوین در مسیر تبدیل به پایتخت صنایع پیشرفته کشور

معاون وزیر صمت و رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی کشور با تأکید بر ظرفیت‌های منحصربه‌فرد قزوین و پایتختی آن در مقطعی از تاریخ، گفت: این استان می‌تواند با هم‌افزایی بخش خصوصی پایتخت صنعت ایران در حوزه صنایع پیشرفته باشد.

قزوین در مسیر تبدیل به پایتخت صنایع پیشرفته کشور

معاون وزیر صمت و رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی کشور با تأکید بر ظرفیت‌های منحصربه‌فرد قزوین و پایتختی آن در مقطعی از تاریخ، گفت: این استان می‌تواند با هم‌افزایی بخش خصوصی پایتخت صنعت ایران در حوزه صنایع پیشرفته باشد.

به گزارش شهر بورس به نقل از ایرنا، سید فرجام کمانه در مراسم تکریم و معارفه شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین با اشاره به موقعیت ویژه جغرافیایی و تاریخی این استان اظهار داشت: قزوین در برهه‌ای از تاریخ پایتخت ایران بوده و امروز نیز می‌تواند با تکیه بر توانمندی‌های خود، به پایتخت صنعت در حوزه صنایع خاص و پیشرفته تبدیل شود.

وی با تأکید بر اهمیت فرآیند شایسته‌گزینی در انتصاب مدیران شهرک‌های صنعتی تصریح کرد: در سازمان شهرک‌ها، انتخاب مدیران تابع آیین‌نامه‌های دقیق، شاخص‌محور و با هماهنگی منابع انسانی و شناخت منطقه‌ای انجام می‌شود، چنان‌که در حوزه برنامه و بودجه، پس از پایان فعالیت مدیر اسبق، جناب آقای صفاری با بررسی همه‌جانبه انتخاب شد.

کمانه بیان کرد: قزوین در موقعیت استراتژیک میان شمال کشور و پایتخت قرار دارد و این ظرفیت، امکان اجرای کارویژه‌های ملی را برای استان فراهم کرده است.

تبلیغ درون‌خطی

رئیس سازمان صنایع کوچک، با تقدیر از تلاش صنعتگران استان، قزوین را یکی از استان‌های برتر کشور در ارزیابی‌های تخصصی دانست و گفت: از مجموعه استانداری درخواست داریم با اجرای دقیق ماده ۵۴ قانون احکام دائمی توسعه، دستگاه‌های خدمات‌رسان را برای تأمین زیرساخت‌هایی، چون آب، برق، گاز و مخابرات مکلف و هماهنگ کنند تا قزوین به پایلوت ملی در این حوزه تبدیل شود.

این مقام مسئول بیان کرد: واحد‌های صنعتی نباید صرفاً از منظر اقتصادی دیده شوند، بلکه این واحد‌ها یک خانواده بزرگ هستند که باید با رویکردی اجتماعی مورد حمایت قرار گیرند و تاب‌آوری صنایع در برابر تکانه‌های اجتماعی پایین است و نیازمند مدیریت حداقل‌های ضروری در این زمینه هستیم.

کمانه ضمن درخواست برای افزایش توجه به بار مدیریتی واحد‌های تولیدی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی آنها، خاطرنشان کرد: از اصحاب صنعت می‌خواهیم در حوزه انرژی خورشیدی و برق پایدار پیش‌قدم شوند و از طریق شرکت‌های خدماتی، در تامین برق پایدار مشارکت داشته باشند، اگرچه تلاش داریم در زمان قطعی برق، واحد‌های تولیدی دچار آسیب نشوند، اما ورود به حوزه انرژی‌های نو، باید به‌عنوان کسب‌وکار جدید در دستور کار قرار گیرد.

معاون وزیر صمت در پایان از پیگیری جدی برای راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی تاکستان خبر داد و یادآور شد: در شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از همه ظرفیت‌ها برای تحقق اولویت‌های صنعتی استان استفاده خواهیم کرد.

اخبار مرتبط

01 مرداد 1404
پذیرش ۱۰۰۴ کالا و اوراق در بورس انرژی
پذیرش ۱۰۰۴ کالا و اوراق در بورس انرژی
بورس انرژی ایران اعلام کرد: تاکنون یک‌هزار و چهار کالا...
01 مرداد 1404 | اخبار بورس
01 مرداد 1404
قانون جدید بازنشستگی چه می‌گوید؟ جزئیات مصوبه جدید را بخوانید.
01 مرداد 1404 | بخش های خبری
01 مرداد 1404
سکه پارسیان
سکه پارسیان
قیمت سکه پارسیان با عیار ۷۵۰ امروز ۱ مرداد ۱۴۰۴...
01 مرداد 1404 | بازار ارز و طلا
01 مرداد 1404
حقوق بازنشستگان
حقوق بازنشستگان
بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار معوقات فروردین ۱۴۰۴/ آخرین وضعیت...
01 مرداد 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *