تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 178900

عملکرد هفتگی تالار صادراتی بورس کالا

عملکرد هفتگی تالار صادراتی بورس کالا
تالار صادراتی بورس کالای ایران هفته گذشته میزبان معامله ۱۸۵ هزار و ۳۷۹ تن انواع کالا و محصول به ارزش ۲هزار و ۸۳۸ میلیارد تومان بود.

به گزارش شهر بورس، به این ترتیب در هفته منتهی به ۱۹بهمن ماه، ۱۸۵ هزار و ۳۷۹ تن انواع محصول شامل قیر، عایق رطوبتی، مس کاتد، کنسانتره سنگ آهن، گندله سنگ آهن و گوگرد گرانوله در تالار صادراتی معامله شد.

در هفته گذشته ۹۸ هزار و ۱۱۲تن قیر به ارزش ۲ هزار و ۴۳۷ میلیارد تومان داد و ستد شد که بیشترین حجم و ارزش معاملات را به خود اختصاص داد.

مهر آیندگان

همچنین ۶۰ هزار تن کنسانتره سنگ آهن به ارزش ۲۵۶ میلیارد تومان، ۲۰ هزار تن گندله سنگ آهن به ارزش ۱۱۳ میلیارد تومان، ۳هزار تن گوگرد گرانوله به ارزش ۲۴ میلیارد تومان، ۲۶۷ تن عایق رطوبتی به ارزش ۶ میلیارد و ۸۵۲ میلیون تومان، ۴ هزار تن مس کاتد به ارزش ۱۸ میلیون و ۲۹۲ هزار دلار در تالار صادراتی کیش داد و ستد شد.

منبع: کالاخبر

خبر مرتبط
تالارهای بورس کالا شلوغ‌تر از همیشه؛ از سیمان تا مس کاتد
تالارهای بورس کالا شلوغ‌تر از همیشه؛ از سیمان تا مس کاتد

معاملات بورس کالای ایران در آخرین روز فروردین‌ماه از مرز ۱.۷ میلیون تن عبور کرد و سیمان با فاصله زیادی، بیشترین حجم فروش را به خود اختصاص داد.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون