اشتراک گذاری

عرضه اولیه گروه مالی کیان با نماد «کیانا»

مراسم معارفه عرضه اولیه گروه مالی کیان با نماد «کیانا» در بازار بورس، امروز (دوشنبه) با حضور اعضای هیئت مدیره برگزار شد.

عرضه اولیه گروه مالی کیان با نماد «کیانا»

مراسم معارفه عرضه اولیه گروه مالی کیان با نماد «کیانا» در بازار بورس، امروز (دوشنبه) با حضور اعضای هیئت مدیره برگزار شد.

به گزارش شهر بورس، علی نوریان سرپرست گروه مالی کیان در مراسم معارفه این شرکت در بازار بورس، اظهار داشت: گروه مالی کیان در سال ۱۳۹۵ تاسیس شد. علت رشد کیان، به رابطه سازنده بین دو مجموعه همکاران و سرمایه‌گذاران به عنوان موسسان و سهامداران برمی‌گردد که رابطه و اعتماد خیلی خوبی بین دو گروه وجود داشت.

وی افزود: حاکمیت شرکتی کیان ان‌شاءالله پس از ورود به بازار سرمایه نیز به همین شکل خواهد بود. بنیان‌گذاران کیان از ابتدا به دنبال کارهای جدیدتر و باکیفیت‌تر بودند.

سرپرست گروه مالی کیان به تشریح فعالیت‌های این شرکت پرداخت و عنوان کرد: ما هیچ هزینه‌ای را پنهان و هیچ درآمدی را زودتر شناسایی نمی‌کنیم. شفافیت قطعاً اولویت گروه مالی کیان بوده و هست. در یک سال گذشته روزهای سختی را پشت سر گذاشتیم. موقعیت‌هایی را به ما تحمیل کردند که نادرستی آنها اثبات شد.

تبلیغ درون‌خطی

نوریان ادامه داد: شفافیت و صداقتی که در اعضای کیان وجود دارد و رکن موفقیت ماست، می‌تواند همه اتفاقات بد را خنثی کند.

ابراهیم عابدینی رئیس هیئت مدیره کیان نیز در این نشست گفت: مشکلات بازار سرمایه از عدم اعتماد نشأت می‌گیرد. ما در گروه مالی کیان به موضوع شفافیت اعتقاد کامل داریم؛ چراکه این موضوع باعث می‌شود از ریسک‌ها در حوزه مالی پیشگیری کنیم. سرمایه‌گذاران به دنبال بازاری شفاف هستند.

وی با بیان اینکه ما فرهنگ پاسخگویی را در کیان بنیان‌گذاری کردیم، یادآور شد: ذی‌نفعان ما، جامعه ماست و ما در مقابل جامعه هم خود را پاسخگو می‌دانیم.

رئیس هیئت مدیره گروه مالی کیان افزود: ایجاد آگاهی یک وظیفه است و هر کسی در هر نهادی بتواند آگاهی مردم را افزایش بدهد، دستش را می‌بوسیم. هر چقدر سواد اقتصادی مردم افزایش یابد به نفع نهادهای مالی هم هست. هر چقدر لازم باشد در این موضوع تلاش خواهیم کرد.

عابدینی عنوان کرد: سلامت مالی برای کیان یک اصل است. اعتقاد داریم که باید خودمان را به رعایت الزامات مالی ملزم کنیم. ما درایی‌های تحت مدیریت خود را به هر قیمتی بالا نمی‌بریم.

اخبار مرتبط

05 مرداد 1404
قیمت برنج ایرانی کاهش می‌یابد؟
قیمت برنج ایرانی کاهش می‌یابد؟
عضو انجمن تولیدکنندگان برنج ایران اظهار کرد: قیمت برنج ایرانی...
05 مرداد 1404 | بخش های خبری
05 مرداد 1404
جزئیات عوارض ارزش افزوده واریزی در بهار ۱۴۰۴ اعلام شد
جزئیات عوارض ارزش افزوده واریزی در بهار ۱۴۰۴ اعلام شد
سازمان امور مالیاتی کشور جزئیاتی از آمار عوارض اختصاص یافته...
05 مرداد 1404 | بخش های خبری
05 مرداد 1404
مالیات کدام کالاها افزایش یافت؟
مالیات کدام کالاها افزایش یافت؟
رئیس سازمان امور مالیاتی افزایش مالیات کالاها و خدمات آسیب‌رسان...
05 مرداد 1404 | بخش های خبری
04 مرداد 1404
ابلاغ دستورعمل جدید ارزیابی مالی در مناقصات وزارت نفت
ابلاغ دستورعمل جدید ارزیابی مالی در مناقصات وزارت نفت
دستورعمل جدید ارزیابی مالی و تعیین کمترین قیمت متناسب پیشنهادی...
04 مرداد 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *