اشتراک گذاری
آخرین قیمت نفت و طلا در بازارهای جهانی

طلا به قله پنج هفته‌ای رسید / توقف ریزش قیمت نفت در بازار جهانی

قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر افت ارزش دلار و کاهش بازده اوراق خزانه آمریکا، به بالاترین حد در بیش از پنج هفته گذشته رسید و کاهش قیمت نفت نیز متوقف شد.
آخرین قیمت نفت و طلا در بازارهای جهانی

طلا به قله پنج هفته‌ای رسید / توقف ریزش قیمت نفت در بازار جهانی

قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر افت ارزش دلار و کاهش بازده اوراق خزانه آمریکا، به بالاترین حد در بیش از پنج هفته گذشته رسید و کاهش قیمت نفت نیز متوقف شد.

طلا در قله ماندنی شد

به گزارش شهر بورس، قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر افت ارزش دلار و کاهش بازده اوراق خزانه آمریکا، به بالاترین حد در بیش از پنج هفته گذشته رسید.

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، پس از ثبت بالاترین رقم از ۱۶ ژوئن در معاملات ابتدایی روز جاری، بدون تغییر ماند و در ۳۴۳۰ دلار و ۱۹ سنت ایستاد. هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا نیز، ۳۴۴۳ دلار و ۳۰ سنت معامله شد.

تبلیغ درون‌خطی

شاخص دلار آمریکا در برابر ارزهای رقیب، نزدیک به پایین‌ترین سطح دو هفته اخیر باقی ماند و باعث شد طلا که به ارز آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود، برای خریداران خارجی ارزان‌تر شود. نرخ بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله آمریکا، سه‌شنبه، به پایین‌ترین سطحش از ۹ جولای تاکنون رسید.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد کاهش، به ۳۹ دلار و ۲۳ سنت رسید، بهای هر اونس پلاتین ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۱۴۳۷ دلار و ۸۳ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۷ درصد کاهش، ۱۲۶۶ دلار و ۴۹ سنت معامله شد.

کاهش قیمت نفت متوقف شد

قیمت نفت پس از سه روز کاهش متوالی، تحت تاثیر توافق تجاری آمریکا با ژاپن، در معاملات آسیایی روز چهارشنبه، افزایش یافت، اما رشد قیمت با کمرنگ شدن امیدها برای دستیابی به موفقیت در نشست اتحادیه اروپا و چین، محدود شد.

قیمت آتی نفت برنت ۲۱ سنت معادل ۰.۳۱ درصد افزایش یافت و به ۶۸ دلار و ۸۰ سنت در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۱۷ سنت معادل ۰.۲۶ درصد افزایش یافت و به ۶۵ دلار و ۴۸ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص در معاملات روز گذشته، پس از اعلام اتحادیه اروپا مبنی بر بررسی اقدامات متقابل علیه تعرفه‌های آمریکا، حدود یک درصد کاهش یافتند، زیرا امیدها برای دستیابی به توافق پیش از مهلت اول اوت، کمرنگ شد.

بر اساس گزارش رویترز،اتحادیه اروپا روز جمعه، هجدهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه را تصویب کرد و سقف قیمت نفت روسیه را کاهش داد. اما تحلیلگران اظهار کردند که عدم مشارکت آمریکا، مانع از اثربخشی این بسته خواهد شد.

منبع: کالاخبر

اخبار مرتبط

01 مرداد 1404
پذیرش ۱۰۰۴ کالا و اوراق در بورس انرژی
پذیرش ۱۰۰۴ کالا و اوراق در بورس انرژی
بورس انرژی ایران اعلام کرد: تاکنون یک‌هزار و چهار کالا...
01 مرداد 1404 | اخبار بورس
01 مرداد 1404
قانون جدید بازنشستگی چه می‌گوید؟ جزئیات مصوبه جدید را بخوانید.
01 مرداد 1404 | بخش های خبری
01 مرداد 1404
سکه پارسیان
سکه پارسیان
قیمت سکه پارسیان با عیار ۷۵۰ امروز ۱ مرداد ۱۴۰۴...
01 مرداد 1404 | بازار ارز و طلا
01 مرداد 1404
حقوق بازنشستگان
حقوق بازنشستگان
بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار معوقات فروردین ۱۴۰۴/ آخرین وضعیت...
01 مرداد 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *