به گزارش شهر بورس، اتحادیه طلا و جواهر تهران بهای هر اونس طلا را برای معاملات روز شنبه، ۱۰ آبان، ۴ هزار و ۳ دلار اعلام کرد. بر اساس این نرخ، هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش تقریبی ۵۹ هزار تومان به ۱۰ میلیون و ۵۰۶ هزار تومان رسید و هر گرم طلای ۲۴ عیار نیز با حدود ۷۸ هزار تومان رشد، به ۱۴ میلیون تومان رسید.
در بازار سکه، هر قطعه سکه تمام طرح جدید با رشد ۱۴۳ هزار تومانی به قیمت ۱۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان معامله شد، در حالی که سکه تمام طرح قدیم با کاهش ۶۰ هزار و ۴۸۰ تومانی، ۱۰۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان فروخته شد.
نیم سکه با ۲۴۴ هزار تومان افزایش به ۵۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید و ربع سکه با ۱۳۸ هزار تومان رشد، ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت خورد، اما سکه یک گرمی بدون تغییر باقی ماند و ۱۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد.
قیمت ارز
در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، هر دلار آمریکا ۷۲ هزار و ۷۰۳ تومان، یورو ۸۳ هزار و ۹۱۳ تومان و درهم امارات ۱۹ هزار و ۷۹۶ تومان اعلام شد. در بازار آزاد، هر دلار حدود ۱۰۷ هزار و ۹۰۰ تومان و هر تتر در بازار ارز دیجیتال ۱۰۸ هزار و ۵۵۰ تومان عرضه شد.
همچنین در بازار حوالجات ارزی، هر دلار آمریکا ۷۰ هزار و ۵۸۶ تومان، یورو ۸۱ هزار و ۴۶۸ تومان و درهم امارات ۱۹ هزار و ۲۲۰ تومان توسط بازرگانان معامله شد.















