تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر : 189116

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران تاکید کرد؛

ضرورت تامین نیازهای مجتمع مس سونگون از ظرفیت‌ های درون استانی

ضرورت تامین نیازهای مجتمع مس سونگون از ظرفیت‌ های درون استانی
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر ضرورت تأمین نیازمندی‌های مجتمع مس سونگون به ویژه خریدهای غیرعملیاتی از ظرفیت‌های سطح استان آذربایجان‌شرقی تأکید کرد.

به گزارش شهر بورس، سید مصطفی فیض در جلسه شورای مدیران مجتمع مس سونگون، اظهار داشت: مجتمع مس سونگون به لحاظ دارا بودن ذخایر، استفاده از دانش و تکنولوژی روز و بهره‌گیری از نیروی انسانی متخصص و کاربلد جز مجتمع‌های بالنده شرکت ملی مس است.

وی بر اجرای دقیق و هرچه‌بهتر طرح همسان‌سازی حقوق کارکنان در این مجتمع تأکید کرد و افزود: تکمیل طرح‌های توسعه اقدامی ارزشمند برای رونق تولید و اشتغال به شمار می‌رود؛ لذا تأمین نیازمندی‌ طرح‌های توسعه‌ با هدف تکمیل زنجیره ارزش در این مجتمع بسیار حائز اهمیت است.

مهر آیندگان

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر افزایش بهره‌وری با هوشمندسازی و تولید فناورانه به عنوان یکی از رکن‌های مهم تولید تأکید کرد و اظهار داشت: مدیران و کارشناسان زبده‌ای در سونگون فعالیت می‌کنند که امیدواریم در امر جانشین پروری از توانمندی همکاران نهایت استفاده را داشته باشیم.

خبر مرتبط
برگزاری آیین پاسداشت شهدای خدمت و رونمایی مستند «موتورسواران» با مشارکت مجتمع مس سونگون
برگزاری آیین پاسداشت شهدای خدمت و رونمایی مستند «موتورسواران» با مشارکت مجتمع مس سونگون

آیین پاسداشت یاد و خاطره شهدای خدمت با حضور خانواده‌های معظم این عزیزان، جمعی از مسئولان استان آذربایجان‌شرقی، شهرستان ورزقان و مدیران و کارکنان مجتمع مس سونگون، در محل معراج شهدای خدمت برگزار شد. در این آیین، حاضران با اهدای گل و قرائت فاتحه، یاد جان‌باختگان راه خدمت را گرامی داشتند.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون