بهراد موسوی در گفتوگو با شهر بورس، با اشاره به رشد ۲۲ هزار واحدی شاخص کل در معاملات روز چهارشنبه، اظهار داشت: شاخص کل در آخرین روز معاملات هفته به محدوده دو میلیون و ۹۴۴ هزار واحد رسید. این صعود با ارزش معاملات خرد ۱۳.۲ همتی همراه بود که نشانهای مثبت برای ادامه روند کوتاهمدت بازار است.
وی افزود: پیشبینی میشود که در محدوده شاخص سه میلیون واحدی، همانند هفتههای گذشته شاهد دست به دست شدن سهام و افزایش عرضهها باشیم. این موضوع نشان میدهد که معاملهگران و سهامداران در این سطح شاخص، بازار را دوباره مورد ارزیابی قرار خواهند داد. احتمالاً پس از تقویت و تثبیت حمایت در این محدوده، شاخص مجدداً به روند صعودی خود ادامه دهد.
این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که «روند صعودی بورس تا کجا ادامه دارد؟»، گفت: ماندگاری این شرایط بستگی به ریسکهای سیستماتیک دارد. فعلاً این ریسکها خطرناک ارزیابی نمیشوند. اما در آغاز روز معاملاتی هفته آینده، باید بررسی کرد که آیا این شرایط پایدار باقی خواهد ماند یا خیر. در صورت عدم تغییر در وضعیت ریسکهای سیستماتیک، بازار میتواند شرایط مثبت خود را حفظ کند.
موسوی درباره عملکرد بلندمدت شاخص کل، یادآور شد: ارزیابی دقیقتر از روند بلندمدت بازار نیازمند انتشار گزارشهای ۹ ماهه شرکتهاست. با توجه به افزایش نرخ ارز، انتظار میرود که گزارشهای ۹ ماهه عملکرد مثبتی داشته باشند.
وی با اشاره به تاثیر موضوع FATF بر بازار سرمایه، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، اخبار جدیدی درباره FATF در دسترس نیست. با این حال، تصمیم به بررسی مجدد این لوایح در مجمع تشخیص مصلحت نظام به اذن رهبری، میتواند سیگنالی مثبت برای آینده بازار باشد و تأثیر بسزایی بر معاملات بازار سرمایه بگذارد.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: همپنین پایداری روند صعودی بازار سرمایه وابسته به مدیریت ریسکها و شرایط اقتصادی و سیاسی است. معاملهگران باید با تحلیل دقیقتر و مدیریت هوشمندانه ریسکها، در مسیر رشد بازار بهرهمند شوند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0